• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove Galaxy S7 informacije

Autor mondo.rs

Nakon samo nekoliko meseci od predstavljanja Galaxy S6 telefona, pojavile su se prve informacije u vezi sa naslednikom.

 Samsung Galaxy S7, informacije, specifikacije, dostupnost Izvor: MONDO portal.

Uređaj o kom je reč nosi kodni naziv Lucky. Prema novim informacijama, ovaj kodni naziv odnosi se na Galaxy S7 telefon. S obzirom na činjenicu da broj 7 donosi sreću u mnogim kulturama, očigledno je zašto je Samsung odabrao baš ovo ime za svoj sledeći flagship model Project Lucky dok je još u fazi razvoja.

Lucky je primećen na još jednom benčmark testu, sada sa Qualcomm Snapdragon 820 čipsetom. Ovo nije nikakvo iznenađenje, pošto već neko vreme kruže glasine o tome kako Samsung testira novi čip. Čini se da će S820 svakako pokretati određeni broj verzija Galaxy S7, verovatno one namenjene američkom tržištu.

Prototip telefona koji se pojavio na benčmark testu dolazi sa QHD ekranom veličine 5.7 inča, kamerom od 16 MP, prednjom kamerom rezolucije 5 MP, 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije. Telefon pokreće Android 5.1.1 Lollipop.

Ovo je veći od dva modela o kojima se dosta priča u poslednje vreme. Qualcommov čipset usepo je da pretekne Exynos 7420 kao i Snapdragon 810 u single-threaded i 3D testovima. Međutim, u ostalim situacijama Exynos je na vrhu. Ne treba ove rezultate shvatati ozbiljno zato što je S820 još uvek u beta fazi. Zabave radi, Luckyjev rezultat na AnTuTu testu iznosi 65775 poena, prenosi GSM Arena.

Finalna verzija Galaxy S7 telefona će možda imati ISOCELL kameru rezolucije 20 MP umesto 16 MP koja je na prototip uređaju. S7 će zadržati brzu UFS 2.0 memoriju, ali Samsung radi i na vraćanju microSD slota.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS