• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android uvodi YouTube streaming za igrače!

Autor mondo.rs

Android će uskoro omogućiti strimovanje video igara na YouTube.

Strimovanje video igara na određene sajtove je postalo veoma popularno u poslednjih nekoliko godina. Masa ljudi se priključila živim prenosima raznih naslova. Xbox One i PlayStation 4 konzole koje su predstavljene pre više od 2 godine su donele strimovanje video igara, zahvaljujući određenim poslovnim dogovorima sa platformama kao što su Twich, YouTube i Ustream.

I dok kućne konzole ostavljaju svoj trag kada su ovi servisi u pitanju, igranje igara na mobilnim uređajima nije imalo toliko sreće sa ovakvim servisima. Na svu sreću, Google želi da strimovanje video igara donese na Android svojim novim YouTube Gaming servisom.

Google je na Tokyo Game Show događaju objavio da će nadolazeći Android update doneti podršku za strimovanje video igara direktno na YouTube. Korisnici u Japanu će biti prvi koji će dobiti ovu mogućnost.

YouTube Gaming je dobio dosta pozitivnih kritika, međutim, bez obzira na to što nudi dosta opcija koje konkurenti još uvek nemaju, namučiće se kako bi prestigao Twitch, servis koji je kupila kompanija Amazon. Kako bi privukao veliki broj korisnika YouTube će morati da bude inovativan, navodi Neowin.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS