• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je novi Nexus!

Autor mondo.rs

Najnovije slike na kojima se može videti novi Google telefon pojavile su se samo nekoliko dana pre zvanične prezentacije.

 Huawei Nexus 6P prve fotografije, specifikacije, dostupnost Izvor: MONDO portal.
Izvor: MONDO portal.

Kao što već znate, za 29. septembar Google je zakazao zvanično predstavljanje novih Nexus modela. No, na internetu su se već pojavile slike, odnosno slajdovi koji otkrivaju gotovo sve informacije u vezi sa većim Nexus 6P modelom.

Ovo će po svemu sudeći biti prvi Google telefon koji će imati metalno kućište. Imaće i QHD ekran veličine 5.7 inča, Snapdragon 810 procesor (verzija 2.1), zvučnik na prednjoj strani, USB-C, Android 6.0 i ogromnu bateriju kapaciteta 3450 mAh. U kombinaciji sa novom Doze funkcijom, baterija će svakako trajati dugo.

Iako dizajn uređaja ne deluje preterano zanimljivo, ipak je reč o metalnom telefonu, a znamo da korisnici vole telefone koji su izrađeni od kvalitetnih materijala. Nekima se možda neće svideti i deo na zadnjoj strani telefona na kome se nalazi kamera. Nadamo se da će fotografije biti odličnog kvaliteta.

Jedan od slajdova otkriva i skener otiska prsta na zadnjoj strani. Marshmallow verzija podržava ovaj vid zaštite tako da u budućnosti osim Nexus uređaja možemo očekivati i dosta drugih koji će dolaziti sa pomenutim skenerom. Takođe, Android Pay je počeo sa radom u nekim zemljama, prenosi Techno Buffalo.

Ostali slajdovi otkrivaju koje će se sve nove funkcije naći u novoj Android verziji. Neki otkrivaju i da će uređaj dolaziti u tri verzije: 32, 64 i 128 GB. Telefon će biti dostupan u 4 boje, i to: sivoj, beloj, crnoj i u boji zlata (samo u Japanu).

Više detalja saznaćemo uskoro na zvaničnom predstavljanju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS