• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sledi "poplava" Windows 10 telefona, evo prvih!

Autor mondo.rs

Microsoft danas u 16 sati predstavlja prve Windows 10 telefone sa svojim pečatom, pogledajte o čemu se radi!

Microsoft će uživo prenositi konferenciju iz Njujorka, na kojoj će biti predstavljeni prvi Lumia Windows 10 telefoni. Među njima su Lumia 950, Lumia 950 XL i eventualno Lumia modeli srednje klase - Lumia 750 i Lumia 850. Takođe, predstaviće i novi Surface tablet-računar, Band 2 pametnu narukvicu i možda čak još neke uređaje koji nisu potvrđeni.

Microsoft lansiranjem prvih Lumia Windows 10 telefona pokreće lavinu ovih telefona koja će na sva tržišta stići do kraja godine, objedinjujući Windows 10 OS kao jedini sistem koji može da se koristi na gotovo svakom uređaju koji zamislite.

U proizvodnju Windows 10 telefona uključuju se Acer, BLU, Yezz, Alcatel, LG, verovatno Samsung, Prestigio, HTC i mnogi drugi manje ili više poznati azijski proizvođači. Microsoft računa na "unifikovan" sistem kao jedan od najjačih aduta za Windows 10 mobile, na Continuum opciju za jače modele, kao i na novi katalog aplikacija i igara tj. univerzalnih aplikacija, koje će omogućiti rad na svim platformama jednako dobro.

Dakle, budite s nama od 16 sati, pratićemo konferenciju uživo i prvi ćete u regionu, kao i uvek, saznati o svim novitetima koje, ovog puta, sprema kompanija Microsoft!

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS