• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte dva totalno #cool telefona!

Autor mondo.rs

Jedan za dame i jedan za gospodu - vi odaberite onaj koji vam bolje stoji, jer oba su veoma #cool!

Na svetskom tržištu trenutno postoji oko 1.000 brendova smart telefona, ali evropskom tržištu i dalje nedostaje jedan od prvih 10 igrača. Zato i najavljujemo da Coolpad, 7. najveći proizvođač smart telefona na svetu i 4. u Kini, dolazi na evropsko tržište!

Coolpad Porto je #CoolzaDamu, evo zašto!

#CoolZaMakeUp: Pozadina #CoolpadPorto telefona napravljena je od indijskog oraha, na kojem se ne može ostaviti otisak prsta, ali to nije sve! Porto je „otporan” i na puder! Slobodno telefonirajte, a ako se puder i zadrži na njemu, samo ga uklonite rukom i vaš telefon će biti ponovo čist!

#CoolZaSelfie: Naravno da Coolpad Porto ima prednju kameru za selfije koja ima i beauty filtere, koji će učiniti svaki selfi savršenim i spremnim za deljenje na omiljenim društvenim mrežama!

#CoolZaModu: Ovaj elegantni, izuzetno lepo dizajnirani telefon, odličnih dimenzija dostupan vam je u elegantnim bojama koje će se uklopiti u svaki modni i lični stil: bela ili crna, vaša je odluka!

#CoolZaŠminkanje: Aplikacija Virtual Makeover pokazaće vam na vašoj fotki kako vam stoji neka nova frizura ili kako biste izgledali sa nekom drugačijom šminkom. Samo ubacite fotku lica u aplikaciju i menjate stilove i šminku, #Cool zar ne?!

#CoolZaInstagram: Porto ima moćnu prednju kameru, koja omogućava neverovatno lepe i čiste selfije u rezoluciji do 5 megapiksela! Naravno, poleđinska kamera od 8 megapiksela je ono što će oduševiti sve vaše Instagram pratioce! Uhvatite one prave momente, jer se kamera aktivira brzo i podelite ih sa prijateljima na Instagramu i svim drugim društvenim mrežama i bićete oduševljeni komentarima! O kvalitetu fotki ne morate da brinete, za to će se pobrinuti BSI senzor i širokougaoni objektiv, zbog kojeg svi vaši prijatelji mogu da stanu na jednu fotku. Za kraj smo ostavili sjajnu opciju: kamera se aktivira samo jednim osmehom!

Coolpad Modena je #CoolZaMuškarce, evo zašto!

#CoolZaPokazivanje: Iako ima ekran od 5.5 inča Coolpad Modena se može lako koristiti jednom rukom. Dizajn je neopterećujući, muški, bez previše detalja, ali taman toliko „izazovan” da ga svi primete!

#CoolzaBrzinu: Modena je raskošan pametni telefon u svakom smislu. Osim što će vam prikazati listu obaveza na velikom ekranu od 5.5 inča i pomoći vam da ih obavite lakše i brže, njegovi servisi, poput 4G prenosa podataka brzine do 150 Mbps omogućiće vam najbolju vezu i sve ono što vam je neophodno za kvalitetan rad van kancelarije ili kuće.

#CoolZaRazgovore: Telefon je napravljen za telefoniranje, zar ne?! Upravo zato Coolpad izuzetno vodi računa da svaki razgovor bude kristalno čist i bez smetnji, a Modena će vas u to lako uveriti. Osim toga, baterija velikog kapaciteta garantuje vam duge razgovore bez prekida. Ne zaboravite da na raspolaganju imate i Dual SIM podršku, što znači da možete konačno da koristite kartice obe mreže i da uvek budete dostupni na obe ili onoj koju sami odaberete!

#CoolZaSport: Pratite omiljene utakmice preko Web TV usluge i streaminga uživo koje Modena podržava, a tu su i brojne aplikacije za praćenje rezultata uživo koje možete preuzeti sa zvaničnog Google Play Store-a! Ako redovno trčite ili se rekreirate, predlažemo vam da pratite intenzitet treninga korišćenjem aplikacija koje broje korake i kalorije, savetuju vas kako najbolje da vežbate i pomažu vam da budete još bolji u tome!

#CoolZaTeretanu: Muzika je sjajn pokretač zato ponesite Modenu sa sobom u teretanu, ali ne zaboravite da prvo napravite listu pesama u muzičkom plejeru (iskoristite brzu 4G vezu za preuzimanje pesama sa interneta ili iz neke aplikacije koju koristite). Uživaćete u vežbanju uz omiljenu muziku s ugrađenog FM radija ili putem muzičkog plejera, jer Coolpad uz Modenu dobijate i bubice sluške nove generacije, koje će vas izolovati od spoljašnje buke i omogućiti vam da se „osamite" dok se koncentrišete na vežbanje.

Za više informacija posetite www.coolpad.rs.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS