• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook menja notifikacije i uvodi novine

Autor mondo.rs

Od sada ćete imati mogućnost da po svom ukusu podesite notifikacije koje će se pojavljivati u aplikaciji.

 Facebook menja notifikacije i uvodi novine Izvor: MONDO

Facebook je na svom zvaničnom blogu objavio da je uveo nekoliko promena u iOS i Android mobilnim aplikacijama kako bi korisnicima omogućio kartice sa korisnim informacijama na osnovu njihove trenutne lokacije.

Ukoliko aktivirate istoriju lokacije u opcijama podešavanja aplikacije, videćete vesti, događaje i ostala dešavanja u vašem okruženju. Obaveštenja u vezi sa vremenskom prognozom sada uključjuju i trenutno stanje kao i upozoronja. Restorani u blizini prikazani su sa ocenama i recenzijama drugih korisnika ali i linkovima do njihovih zvaničnih Facebook profila. Dostupne su i informacije u vezi sa filmovima koji se prikazuju u obližnjim bioskopima, prenosi Phone Arena.

Facebook pretplatnici će takođe moći da vide sportske rezultate na osnovu stranica koje su lajkovali. Rođendanski podsetnici će se prosleđivati zajedno sa drugim velikim događajima u vezi sa vašim rođacima i prijateljima.

Imajte na umu da je sve opciono. Vaša trenutna podešavanja notifikacija se neće promeniti ovom nadogradnjom. Strelica na desnoj strani svake notifikacije će vam dozvoliti da ih podesite. Biće dostupan i „Dodaj još kartica“ link na koji ćete moći da kliknete. Nadogradnja će se isporučivati po etapama korisnicima iOS i Android aplikacija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS