• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I on ima zakrivljeni ekran!

Autor mondo.rs

Pogledajte čemu služi i koje sve mogućnosti pruža ekran na novom Android BlackBerry telefonu.

BlackBerry Priv dolazi sa zakrivljenim ekranom koji je dosta sličan Samsung Galaxy S6 Edge ekranu, međutim, kompanija još uvek nije zvanično saopštila čemu služi taj dodatni prostor na ivicama. E pa, sada znamo i to, zahvaljujući online simulatoru kanadskog mobilnog operatera Telus.

Interaktivna prezentacija se pojavila nešto ranije od očekivanog tako da je već uklonjena sa Telus web sajta. Bez obzira na to, sajt CrackBerry je uspeo da napravi par screenshot-ova. Prema onome što vidimo, BlackBerry će na najbolji način iskoristiti zakrivljeni ekran, možda čak i bolje nego što je to Samsung uradio na svojim telefonima, piše TechnoBuffalo.

Kao što je i očekivano, zakrivljeni ekran može da ima više namena. Kada punite telefon, možete videti status baterije u vidu linije na ivici ekrana. Ono što je još zanimljivije je BlackBerry Productivity Edge dodatak. Prstom prevucite od ivice ekana kako bi se prikazala kolona sa aplikacijama i kliknite na njih kako biste videli kratki prikaz onoga što se nalazi unutra. Pametan način za proveru vašeg rasporeda ili e-mail poruka otvaranja aplikacija.

Telus prezentacija otkriva još nekoliko BlackBerry Priv funkcija. Telefon nudi modifikovani ekran nedavno korišćenih aplikacija gde veličina svake aplikacije prikazuje koliko mnogo je koristite. Dostupan je i X taster za gašenje aplikacija. Na kraju, vidžete možete postaviti jednim pokretom prsta na gore sa određene aplikacije čija se ikona nalazi na početnom ekranu.

Prodaja telefona startuje sledećeg meseca. Nekoliko BlackBery Priv aplikacija je već dostupno na Google Play prodavnici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS