• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pazite da ne zakasnite na posao!

Autor mondo.rs

Ako ste ovih dana dobili notifikaciju koja vas obaveštava da je nova verzija iOS operativnog sistema spremna za vaš telefon, obartite pažnju na ovaj mali detalj.

Prošle nedelje kompanija Apple počela je da isporučuje najnoviju verziju iOS operativnog sistema sa oznakom 9.1 koja donosi dosta poboljšanja i noviteta. Tu su i novi emotikoni o kojima smo već pisali. Ako još uvek niste ažurirali softver na svom iPhone telefonu, znajte da to treba da uradite dok ste budni, inače rizikujete da se uspavate.

Prema informacijama koje dolaze od korisnika, postoji bag u najnovijoj 9.1 iOS verziji koji utiče na aktivne alarme. Problem se pojavio kada je Apple predstavio overnight update opciju koja omogućava korisniku da ažurira softver na telefonu u toku noći.

Imajte ovo na umu pre nego što odlučite da koristite ovu funkciju. Može se desiti da vam telefon nakon ažuriranja izbriše sve aktivne alarme a vas dovede u neprijatnu situaciju. Instalirate najnoviju verziju softvera dok ste budni kako ne biste propustili autobus za posao sledećeg dana, piše TechnoBuffalo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS