• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filmska industrija: UBILI SMO Popcorn Time bioskop

Autor mondo.rs

Tek tako, MPAA je objavila da je baš ta organizacija odgovorna za rušenje omiljenog piratskog torent onlajn bioskopa. Evo šta kažu.

MPAA organizacija koja okuplja filmsku i muzičku industriju i brani njihova prava podnošenjem tužbe u Kanadi i još jedne na Novom Zelandu "ubila" je jedan od glavnih izvora Popcorn Time-a, servere i adresu popcorntime.io. Drugi veliki ogranak popcorntime.se i dalje je živ, ali je pitanje koliko dugo će to biti. MPAA je odgovorna i za povlačenje najboljih programera koji su radili na Popcorn Time projektu, a koji su u prvom trenutku izjavili da se povlače iz moralnih razloga.

Pomenuta organizacija dovodi se i u vezu sa konačinm gašenjem jednog od najvećih izvora i "izdavača" piratskih torent filmova YTS, koji je ugašen s poslednjim danima oktobra, piše The Verge.

"Popcorn Time i YTS su ilegalne platforme koje su postojale samo iz jednog razloga: da distribuiraju kopije najnovijih filmova i televizijskih emisija i serija bez nadoknade ljudima koji su naporno radili da se oni stvore", rekao je direktor MPAA-e Kris Dod i dodao: "Razvoj i produkcija visokobudžetne zabave košta i zahteva značajnu investiciju kako vremena, tako i novca, zbog čega se oni koji ih proizvode pouzdaju u pravičan zakonski sistem koji će uticaj piraterije učiniti minimalnim".

MPAA neće moći da uguši muzičku, niti filmsku pirateriju, ali će se konstantno boriti za svoja prava i pobeđivaće u mnogim bitkama kao što je ova, navodi The Verge.

Lov se nastavlja...

Čekamo vaše komentare ispod.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS