• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon možete koristiti i za pozive

Autor mondo.rs

Moderne opcije i funkcije su toliko postale popularne da su neki čak zaboravili da pametnim telefonom mogu da obavljaju i telefonske pozive.

Za sve vas koji ste možda zaboravili da svoje pametne telefone možete da koriste i za pozive, evo zanimljivog teksta koji će vas podsetiti kako brojčanici funkcionišu i šta sve mogu da vam ponude.

Popularni sajt Android Central rešio je da podseti sve korisnike Android pametnih telefona da ih mogu koristiti i za pozivanje. Sastavili su listu najpraktičnijih, najboljih i onih najednostavnijih koje ćete svakako videti na nekom popularnom Android pametnom telefonu.

HTC – Izgled je u skladu sa HTC Sense Android skinom, što znači da poseduje neke elemente Material dizajna ali i kompanijinog flat UI-a koji je dostupan već nekoliko godina. Tabovi na vrhu su dovoljno veliki i pregledni tako da će vam sve biti na dohvat prsta. Ovaj pametni brojčanik korisnicima pruža mogućnost da ukucaju samo nekoliko broja ili slova kako bi im ponudio predloge, tj. kontakte iz imenika. Sve u svemu, izgleda veoma lepo i radi veoma dobro.

Samsung – Brojčanik koji ćete videti na skoro svim Samsung-ovim telefonima je takođe jedan od boljih. Glavni prozor u toku razgovora nudi sve one opcije koje će vam biti od koristi – kao što je taster za prebacivanje na Bluetooth uređaje u toku razgovora. Samsung je takođe poboljšao tastere sa brojevima pa sada brzo biranje funkcioniše bez problema.

Android – Jedan od najednostavnijih brojčanika. Poseduje pametno biranje kao i većina drugih, sličnih. Naravno, Material dizajn je i ovde prisutan. Funkcioniše bez problema ali u odnosu na druge, nema neke dodatne opcije koje će vas oduševiti. Dostupan je na Nexus uređajima.

Motorola – Kada uzmete stock brojčanik i ne dodate skoro ništa od opcija dobijete ovaj brojčanik. Doduše, ovo ne znači da je brojčanik loš, jednostavno Motorola želi da neke stavke maksimalo pojednostavi što je za svaku pohvalu.

LG – Neko mora da bude i poslednji na listi. U ovom slučaju je to brojčanik kompanije LG. Ocenjivanje aplikacija nije jednostavno. Sve one rade kako treba da rade, sve imaju osnovne opcije. LG brojčanik radi veoma dobro. Dostupno je i jedno korisno dugme koje vam omogućava da se prebacite na pisanje poruka kada izaberete kontakt iz imenika. Nekima će možda izgledati ružno - zaobljeni tasteri jednostavno se ne dopadaju svima.

Ostali brojčanici – Na Google Play prodavnici možete pronaći veliki broj drugih brojčanika ukoliko vam se ne dopada onaj koji dolazi sa telefonom. Dosta njih imaju neke zanimljive opcije, ali je pitanje koliko one mogu da vam budu od koristi.

Ako imate neki predlog, slobodno ga podelite sa nama u komentarima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS