• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isključite punjač nakon punjenja!

Autor mondo.rs

Budite deo globalne akcije i sačuvajte planetu!

 Isključite punjač nakon punjenja! Izvor: MONDO portal.

Discovery Channel, Huawei i druge velike kompanije zajednički kampanjom Uradi 1 Stvar podižu svest ljudi širom sveta o značaju čuvanja planete. Mi smo se priključili tako što smo isključili sve punjače koji ne pune telefon ili neki drugi uređaj. Osim što ćemo sačuvati planetu, trošeći manje energije, uštedećemo nekoliko dinara na godišnjem nivou, ali i preduprediti moguće loše posledice kratkog spoja ili drugih komplikacija koje bi mogao da napravi punjač u utičnici ostavljen bez nadzora.

Vi možete da odaberete da pešačite, reciklirate, nešto po svom izboru ili da odaberete neki od predloga s liste, koji ćete potom podeliti na Facebook i tako nastaviti lanac podizanja svesti o očuvanju planete.

Jedan od centralnih događaja kampanje je premijera revolucionarnog dokumentarca pod imenom U trci sa izumiranjem, koji će biti prikazan na Discovery kanalu u sredu, 2. decembra od 21:00.

Na lokalnoj internet stranici www.uradi1stvar.rs svaki pojedinac i kompanija koji se pridruže akciji moći će da sa drugima podele informaciju o svom doprinosu unapređenju okoline. Zvanični hashtag kampanje je #StartWith1Thing.

Kao što znate, MobIT je već pisao i detaljno izračunao Koliko nas košta punjač ostavljen na utičnici, a sve detalje o tome pogledajte OVDE!

discovery
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS