• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Devet godina smo sa vama!

Autor mondo.ba

Danas je stvarno veliki dan, jer Mondo.ba slavi deveti rođendan!

 Devet godina Monda u BiH Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Početkom decembra 2007. godine osnovana je redakcija koja i danas stoji za vašeg i našeg omiljenog portala – mondo.ba.

Samo nekoliko nedjelja kasnije Mondo se po prvi put pojavio na displejima mobilnih telefona korisnika u BiH. Danas slavimo devet godina postojanja!

Od tada, pa do danas stvari su se mijenjale, i to nabolje. Usavršavali smo i modernizovali baš svaki djelić našeg portala, čim su za to stvoreni uslovi. Mijenjali smo platforme i forme, a zadržali standarde i principe. I najvažnije, najveći dio ekipe koji je tu od samog početka i danas stoji iza Mondo.ba portala.

Od malog wap portala postali smo priznat i odgovoran medij, izgrađen na vašem povjerenju. Vođeni istim poslovnim kodeksom, kreirali smo sasvim jednostavnu uređivačku politiku – mi smo tu da informišemo i ukažemo na stvari, posao nam je da pomognemo i budemo od koristi. Jednako ozbiljno shvatamo i tešku dužnost da vas nasmijemo i zabavimo, ali i da pratimo prvenstveno domaći sport.

Dajemo sve od sebe da budemo najbolji navijači, kolege i saradnici, najveseliji na žurkama i najbrži, najtačniji i najobjektivniji u informisanju. I sada kad razmislimo o tome, jedina stvar koju nismo mijenjali je naša uređivačka politika.

Ali, ništa od toga ne bi imalo smisla bez vas koji nas pratite, čitate, koji nam se javljate, ukazujete nam na greške, ili nas hvalite. Bez vas koji se s nama igrate u nagradnim igrama, navijate s nama na utakmicama i idete s nama na žurke, koncerte, festivale.

Mondo.ba na društvenim mrežama

Postanite naši prijatelji i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu, a ukoliko vas primarno zanima sport, onda lajk na Mondo.ba Sport Facebook stranu ili nas zapratite na Mondo.ba Sport na Twitteru.

Ukoliko ste prvi put na našem sajtu, evo brzog vodiča – na naslovnoj strani su najvažnije i najatraktivnije vijesti iz svih oblasti. Info je za ozbiljne priče, MOB&IT je za vas sveznalice i ljubitelje gedžeta, sport je za navijače, rekreativce, profesionalce i one koji ostavljaju srce na terenu. Magazin je za muziku, filmove, pokoji trač, i savjete o zdravom životu. Magazin je i za TV emisije i hit dana koji za vas biramo svako jutro.

Rubrika m:tel posvećena je najnovijim vijestima iz kompanije m:tel, i izlog našeg dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje sa ovom kompanijom. MONDO kuhinja je poseban svijet koji smo kreirali za gurmane, kuvare i kuvarice, domaćine i domaćice.

U vodiču nudimo listu najzabavnijih dešavanja iz cijele BiH, odmah poslije je nepogrešiva prognoza vremena, i na samom kraju su top liste. Ovo je posebno interesantna rubrika za one koji vole zanimljive činjenice i podatke.

Surfanje na našem portalu je lako i jednostavno s bilo kog uređaja – laptop, PC, tablet, mobilni telefon – pokrivamo sve. Aplikacija? Naravno! Uskoro stiže i osvježena verzija, a do tada, ako niste, skinite MONDO app ovdje (Google Play) ili ovdje (Apple store).

Na samom kraju, želimo da vam uputimo jedno veliko HVALA, zato što ste dio naše priče svaki dan. Za naš rođendan – mi darujemo vas – detalje potražite na našoj Facebook stranici.

Pozdravljaju vas Ivana, Vesna, Goran, Dragana, Milica, Siniša, Dušan, Bojan, Nebojša, Nemanja, Vedran i Samir!

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bigi

Sve pohvale za najbolji portal...Samo napred,ostro,objektivno,,,i korektno.SRETAN RODJUS

Gz

Vise visim na Mondo.rs ali dosta i Vas pratim. Niste losi. Srecan Vam (nam) rodjendan ! ! !

vas korisnik

sretan rodjendan

RECENZIJE

TIPS & TRICKS