• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje Android aplikacije u 2015. godini

Autor mondo.rs

Ukoliko ste ovih dana posetili Google Play prodavnicu mogli ste da vidite razne liste najboljih Android aplikacija i video igara za ovu godinu.

Proteklih godina Google je pravio samo liste najboljih aplikacija koje su mogle da se preuzmu sa Google Play prodavnice. Kako bi pokazala da nije sve samo u aplikacijama, ove godine kompanija je sastavila i liste sa najboljom muzikom, najboljim filmovima, no, taj sadržaj nama u Srbiji još uvek nije dostupan zvanično.

Trenutno je oko 50 video igara na listi najboljih za ovu godinu. Sve imaju ocenu od minimum 4 zvezdice, a velika većina ovih igara je i besplatna što će se dopasti mnogima. Naravno, ima i onih koje se plaćaju, kao na primer Minecraft: Pocket Edition i Prune.

Kada su aplikacije u pitanju, između ostalih na listi su se našle Twitter, Microsoft Word i Adobe Lightroom. Tu su i striming aplikacije HBO Now, Showtime i Netflix. I na ovoj listi većina nabrojanih je takođe besplatna. Google-ove aplikacije kao što su YouTube Kids, Gaming i Photos su takođe na listi, pored SwiftKey, Action Launcher 3 i Nova Launchera, prenosi 9to5Google.

Na listi najprodavanijih albuma, filmova i knjiga je skoro 100 odabranih. Nažalost, kao što smo napisali na početku, ove kategorije nama u Sribiji nisu dostupne.

Svakako pogledajte šta se sve našlo na ovim zanimljivim listama koje je za vas spremio Google. Verujemo da ćete pronaći nešto što će vam se svideti.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS