• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakvo hlađenje svaki telefon treba da ima

Autor mondo.rs

Izgleda da će ovog puta Samsung ponovo iskopirati neke druge proizvođače. Međutim, što se nas tiče, slobodno neka to i uradi.

 Ovakvo hlađenje svaki telefon treba da ima Izvor: MONDO portal.

Niko ne voli da mu se telefon pregreva jer to onda troši bateriju, greje vaše ruke i može da izazove veliku štetu na unutrašnjim komponentama. Sudeći prema najnovijim informacijama koje dolaze iz Kine, Samsung planria da ubaci tečno hlađenje u svoj novi pametni telefon u bliskoj budućnosti.

PC gejmeri i oni koji vole da overklokuju svoje računare su upoznati sa ovakvim konceptom – cevi sa vodom koje prolaze pored komponenti kako bi spuštale temperaturu. Ali, ubaciti istu tehnologiju u telefon je veoma veliki izazov. Samsungovo rešenje možda bude debelo svega 0.6 mm, prenosi Tech Radar.

Ukoliko proizvođač uspe da izvede ovaj trik, moći će da ugradi naprednije komponente unutar Galaxy S7 modela. Pregrevanje nije zaobišlo neke od najboljih ovogodišnjih telefona. Niko ne želi da se to ponovi i sledeće godine.

Samsung definitivno nije prvi proizvođač koji je ovo uradio. Pre njega to su učinili Sony na Xperia Z5 telefonu i Microsoft na Lumia 950 XL telefonu. Oba modela imaju tečno hlađenje. Samsung zna da je izvodljivo, samo treba da pronađe rešenje koje neće uticati na debljinu i cenu uređaja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS