• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple: Jeftiniji iPhone u martu, ali i još nešto!

Autor mondo.rs

Svi koji čekaju povoljniji iPhone nek' se speme za mart 2016!

Apple, navodno, sprema veliki šou za mart mesec na kojem će predstaviti "narodni" iPhone 6C, koji će biti namenjen "svima ostalima", a ne samo ljudima koji mogu sebi da priušte skupe iPhone modele. Ipak, iako će cena iPhone 6C biti povoljnija od iPhone 6, 6S ili 6 Plus i 6S Plus, i dalje će biti znatno viša u odnosu na konkurente tog ranga. Očekuje se da će iPhone 6C bez ugovora i otključan koštati u trenutku najave oko 500 dolara.

Apple bi trebalo da, prema MacRumors sajtu, najavi metalni iPhone 6C u nekoliko boja, sa A8 ili A9 čipsetom, čitačom otiska prsta, ekranom dijagonale četiri inča (10.2 centimetra) uz 2.5D staklo, sa Apple Pay preko NSF-a, a biće tu i kamera od osam i 1.2 megapiksela spreda.

iPhone 6C će zameniti iPhone 5S i iPhone 5C i biće prodavan u svim zemljama u kojima se prodaju i svi ostali iPhone modeli. Možda sa iPhone 6C uređajem u Srbiju konačno stigne i AppStore - bio bi red! Ali, videćemo u martu...

Zajedno bi, trebalo da bude predstavljen i Apple Watch 2 o kojem se, trenutno malo zna. Ipak, unapređenja softvera i hardvera očekuje se da budu značajna, posebno izdržljivost baterije. Prva Apple Watch generacija prodata je do sada u preko 12 miliona komada!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS