• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 telefona koji će obeležiti 2016. Koji čekate?

Autor mondo.rs

Ovih 10 modela obeležiće godinu pred nama. Koji vi čekate?

 Telefoni za 2016 Izvor: YU Play God/MONDO portal.

Osim ukoliko se neki mali proizvođač ne "napne" iz petnih žila i potpuno nas "oduva" svojim mega-giga telefonom koji niko nije očekivao, evo naših kandidata koji će obeležiti 2016. godinu.

iPhone 7

Kažu, imaće OLED ekran, unapređen 3D Touch i neće imati ulaz za sluške od 3.5 mm. Biće izuzetno tanak, sa novim čipsetom i poboljšanom kamerom. Nama dosta!
Očekivana premijera: Septembar 2016.

Samsung Galaxy S7

Kažu, stiže u četiri verzije. Snapdragon čipset biće Samsungova ekskluziva u prvih nekoliko meseci godine, a telefon će imati novu kameru, Force Touch i microSD. Odlično!
Očekivana premijera: Februar/Mart 2016.

Huawei P9

Trenutno treći proizvođač smartfona, koji je isporučio preko 100 miliona telefona za ovu godinu cilja vrlo visoko, a metalno kućište, unapređen dizajn i kamera na spisku su nogov flegšipa! Za sada smo čuli za Kirin 950, 4 GB RAM, 32 GB memorije i skener otiska prsta.
Očekivana premijera: Mart 2016.

Sony Xperia Z7

Sony će tokom 2016. predstaviti najmanje dva vodeča modela i za Xperia Z7 očekujemo potpuno promenjen dizajn, bolji skener otiska prsta i nove opcije kamere.
Očekivana premijera: Mart/Septembar 2016.

LG G5

Metalno kućište, još bolja kamera sa možda ksenonskim blicem, kao i veći ekran sa više softverskih poboljšanja LG UI-ja očekuju se na novom "ubici" iz Južne Koreje! Zainteresovani?
Očekivana premijera: Mart 2016.

Microsoft Lumia 960/850

Dolaskom Windows 10 mobile softvera na više telefona "poguraće" Lumia priču, makar tako očekujemo, a ulje na vatru bi mogao da doda i novi, bolji model, nadamo se promenjenog dizajna, koji će biti u višem srednjem ili najjačem, premijum segmentu.
Očekivana premijera: Mart/Septembar 2016.

HTC One M10

Ako se telefon uopšte bude zvao tako. Nadamo se da će imati bolju kameru, inovativan dizajn, malo dalji od M8/M9 modela, kao i fensi opcije poput bažičnog punjenja.
Očekivana premijera: Mart 2016.

ASUS ZenFone 3

Da ste nas početkom godine pitali da li će ASUS biti u ovom izboru rekli bismo vam: "Ma, jok, otkud", ali nakon odličnog ZenFone 2 modela jedva čekamo da vidimo Trojku. Kažu, imaće senzor otiska prsta i biće manji, tanji i lakši sa istim ekranom, uz makar 4 GB RAM. Dobar početak!
Očekivana premijera: Mart 2016.

Nokia C1

Nokia bi na smartfon tržište mogla da se vrati upravo ovim modelom, koji će doći u dve verzije: sa Android i Windows 10 mobile sistemom. Biće pravljen u Kini, izvan Nokia proizvodnog procesa, a imaće tanak profil i uobičajene Nokia servise. Voleli bismo da se ovo obistini, a vi?
Očekivana premijera: poslednje tromesečje 2016.

Lenovo Vibe ???

Ne možemo baš da stavimo tri iksa, odmah bi nas zasuli komentarima ;) Ali, očekujemo Vibe X, Vibe P ili neki model nove Lenovo serije, koji će nas opet iznenaditi, baš kao što su Vibe Shot, Vibe P1, Vibe X2 ili neki od manje zvučnih modela tokom 2015. godine.

Proizvođači na koje još treba obratiti pažnju su:

- Meizu
- Xiaomi
- Coolpad
- ACER
- Alcatel
- ZTE i
- Motorola.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS