• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bitlsi u muzičkim aplikacijama, konačno!

Autor mondo.rs

Par dana pred 2016. godinu najpoznatiji bend svih vremena konačno će "zasvirati" u popularnim muzičkim aplikacijama.

Bitlsi stižu u Google Play Music, Spotify, Apple Music, Rhapsody, Slacker, Tidal, Deezer, Amazon Prime i druge muzičke i striming aplikacije (uključujući Pandoru na kojoj se već nalaze) 24. decembra uveče! Svi koji su želeli da uživaju u muzici i hitovima verovatno najpoznatijeg rok benda na planeti sad će to i moći, jer je remasterizovana kolekcija singlova i albuma spremna za milione korisnika kroz pomenute aplikacije.

Billboard i GSMArena sajtovi navode da će "krš" YouTube video materijali konačno biti zamenjeni kvalitetnijim Bitls hitovima, koji su obrađeni i unapređenog kvaliteta u odnosu na ono što je do sada moglo da se čuje na internetu. Zašto se čekalo ovoliko dugo, ako se pitate i vi - niko ne zna, ali bitno je da su Lenon i ekipa stigli do miliona slušalaca i da će muzičko "nebo" ponuditi još jedan izbor za mlađu publiku i predah od "modernih" izvođača.

Bitlsima je uvek bilo potrebno "neko vreme" da uhvate korak sa modernim tehnologijama, pa se tradicija nastavlja. Prvi CD izdat je 1987. godine, albumi su remasterizovani 22 godine kasnije, trebalo im je 25 godina nakon raspada da objave kolekciju hitova u modernom obliku, a prva igra izašla je 2009, The Beatles: Rock Band. Tek 2015. godinu, 45 godina nakon razlaza, Bitlsi upisuju kao godinu kad počinje muzičkki striming za sve korisnike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS