• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Microsoft shvatio: Lumia će biti hit, evo kako!

Autor mondo.rs

Direktor marketinga otkrio kako Microsoft planira da "podigne" Lumia brend!

Nakon što je Samsung "otkrio" planove kako će da unapredi Galaxy liniju telefona, saznali smo to isto i od Microsoft kompanije za Lumia segment. Tačnije, Kris Kaposela, direktor marketinga rekao je da će Microsoft razvoju Lumia brenda pristupiti kao što je i Surface tabletu. Do pojave Surface Pro 3 uređaja tom brendu mnogi su predviđali kraj, ali pogledajte ga danas - Surface vredi više od tri milijarde godišnje i jedan je od najboljih poslovnih i tableta uopšte na tržištu. Surface Pro 4 i Surface Book dobili su pohvale svih, a Microsoft planira nešto slično i za Lumia uređaje.

"Potreban nam je drugačiji pristup telefonskom biznisu i da se Lumia dopadne i ljudima koji ne koriste ili ne vole Windows. To mora biti telefon koji će izazvati reakciju: "Čoveče, ovo je baš moćno, pravi je hit i baš će mi dobro doći pauza od mog 17. iPhone telefona", a za to će nam biti potrebno neko vreme", rekao je Kris Kaposela.

Kaposela je potvrdio da je Lumia 650 stvaran projekat i da stiže, dok o glasinama o Surface telefonu nije hteo da govori. Ipak, rekao je da će 2016. uglavnom biti okrenuta enterprajz segmentu, kad je Lumia poslovanje u pitanju i podvukao da put uspešnog razvoja Lumia brenda "leži" na iskustvu koje su imali sa Surface linijom i poslovanjem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS