• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MeWe: Potpuno drugačija društvena mreža!

Autor mondo.rs

Upoznajte MeWe, mrežu koja je namenjena samo vama i vašim najbližim prijateljima!

 MeWe: Potpuno drugačija društvena mreža! Izvor: MeWe/MONDO portal.

"MeWe nije napravljena da zameni Facebook, Twitter i Instagram. To je društvena mreža na kojoj imate pravi život, onakav kakav živite, a Facebook, Twitter i Instagram imaju vaš digitalni život. MeWe je samo za vas i vaše najbliže prijatelje", kaže osnivač MeWe mreže, Mark Veinstein, advokat specijalizovan za granu prava koja se bori za pravo na privatnost i anonimnost.

MeWe ne sadrži reklame, ne prikazuje objave ljudi koje ne poznajete, ne daje preporuke i ne beleži ništa što pripada vama, ono što radite, niti ima personalizovan sistem koji vam nudi opcije na osnovu onoga što vi radite na mreži. MeWe vam garantuje da je sve što objavite samo vaše i da oni nemaju ništa s tim. Jedino što će MeWe podeliti s drugima jeste vaš profil na toj mreži, odnosno, ubaciti ga u moguću pretragu, ako vi to odobrite. Ako pretrazi kažete ne, moći ćete da pristupate svom profilu i pretražujete druge profile anonimno.

Kad se ulogujete prvi put na mrežu bićete prijavljeni na globalnu grupu, a kasnije sami mižete da tražite pristup grupama koje vas zanimaju ili pokrećete svoje grupe i u njih pozivate prijatelje. Na mreži su najaktivnije grupe Obrazovanje, Politika, Roditeljstvo, Umetnost, Fitnes, Religija, Zanimljivosti...

MeWe ne ostavlja cookies, odnosno kolačiće na računaru s kojeg posećujete mrežu, dok smo radeći test, ako mu je verovati, sa Facebook-a, LinkedIn-a, Twitter-a i YouTube-a na našem računaru pronašli oko 80 kolačića - najviše s Fejsa, pa slede Twitter, YouTube i LinkedIn. I vi odmah, bez učlanjenja u MeWe mrežu možete istražiti koliko vas kolačića prati, kliknite OVDE.

Mreža manje-više nudi uobičajene opcije, kao što su kačenje statusa, četovanje, deljenje slika, videa, tagovanje prijatelja, pretragu profila, praćenje vesti preko integrisanog pretraživača, ali i korišćenje MeWe mejla, Cloud usluge i korišćenje Android ili iOS aplikacije. MeWe Cloud nudi vam dva giga za mejl i podatke, koji se mogu proširiti za 250 MB svaki put kad izvršite neki od zadataka, koje je smislio MeWe tim (nalaze se pod Get Free Space tabom).

U okviru mreže i aplikacije integrisana je i čet opcija, koja sadrži i poruke koje se brišu same od sebe, nakon što ih korisnik kojem su upućene pročita.

Zvanični MeWe slogan je #Not4Sale!

MeWe ima i svoj blog, na kojem se mogu pročitati vesti o mreži, ali i o privatnosti korisnika interneta, privatnosti drugih i MeWe mreže, kao i saveti za bolju zaštitu privatnosti.

MeWe mreža.
Izvor: MeWe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS