• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koristite Windows 7 na spostveni rizik!

Autor mondo.rs

Ukoliko koristite pomenutu verziju, razmislite o prelasku na Windows 10.

Windows 7 se i dalje nalazi na 55 posto svih računara na svetu, bez obzira na to što je Windows 10 već nekoliko meseci dostupan. Microsoft je upozorio korisnike da je ostanak na zastareloj verziji operativnog sistema rizičan.

Šef marketinga u kompaniji je pre nekoliko dana izjavio da je ostanak na staroj Windows 7 verziji operativnog sistema rizičan, kao i da Microsoft treba da razmišlja o kompatibilnosti softvera u bliskoj budućnosti, ali i o bezbednosti i drugim stvarima.

„Zabrinuti smo kada ljudi koriste operativni sistem koji je star deset godina, novi štampači koje budu koristili možda neće funkcionisati kako treba da funkcionišu, ali i video igre kao što su Fallout 4 možda neće raditi u potpunosti,“ rekao je Kaposela.

Kompanija podstiče svoje partnere da razvijaju odlične stvari i iskoriste sve prednosti Windows 10 operativnog sistema. Ovo će sigurno doprineti da starije verzije Windows-a izgledaju loše. O virusima i drugim pretnjama ne treba ni govoriti, piše TechViral.

Rizik se može izbeći prelaskom na Windows 10. Microsoft se nada da će za dve do tri godine Windows 10 biti na milijardu uređaja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS