• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber počinje sa naplatom aplikacije i poziva?!

Autor mondo.rs

Prevarili su vas, evo šta je istina!

 Viber besplatan ne počinje sa naplatom poruka Izvor: MONDO portal.
Izvor: MONDO portal.

Viber korisnici u Srbiji tokom 14. januara primili su lažnu "spam" poruku - sa upozorenjem da će, od ove nedelje, Viber početi da naplaćuje svoje usluge - zahtevajući od primalaca da pokrenu lančanu poruku prema što većem broju kontakata sa istim sadržajem, kako bi time bili prepoznati kao aktivni korisnici, što bi im omogućilo da nastave da koriste Viber besplatno.

Ovim povodom, Viber objavljuje da su informacije sadržane u ovoj poruci maliciozne prirode, i da ne potiču od Viber-a. Viber omogućava svim svojim korisnicima širom sveta da budu u kontaktu, besplatno i rako će i ostati!

Razmenjujte poruke, pričajte, uživajte u igrama i razmenjujte razne sadržaje sa prijateljima i članovima porodice, gde god oni bili - bez ograničenja. Korisnici Viber-a nastavljaju da koriste njihovu omiljenu aplikaciju za razmenu poruka BESPLATNO kao što su uvek činili!

MONDO je stupio u kontakt sa domaćim predstavnicima Viber aplikacije koji su nam dali dodatne informacije o ovom slučaju sa lažnim porukama.

Kako da razlikujemo zvaničnu Viber poruku od ove lažne koja kruži sa temom naplaćivanja poruka?

- Viber se vodi veoma ozbiljnim kriterijumima po pitanju izbora sredstava komunikacije sa svojim korisnicima, kao i strogim principima po pitanju blokiranja "spam" poruka. Viber uvek koristi zvanične medije kao kanal komunikacije za prenošenje važnih informacija vezanih za poslovanje kompanije, citirajući visoko pouzdane i poznate izvore, u svom dobro prepoznatljivom maniru saopštenja. Korporativni logo Viber-a i ostali jasno prepoznatljivi elementi robne marke se uvek mogu lako prepoznati, time potvrdivši legitimitet takve poruke.

Da li će Viber ikada naplaćivati svoje usluge privatnim korisnicima?

- Korisnici Viber-a će i nadalje moći da koriste usluge svoje omiljene aplikacije za razmenu poruka - besplatno - kao što su to činili i do sada.

Viber moli svoje korisnike ovom prilikom da ne šire "spam" poruku dalje svojim kontaktima, kako bi sprečili da njen lažan sadržaj uznemiri njihove prijatelje i porodicu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS