• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Windows 10: Više detalja o ažuriranju i ispravkama

Autor mondo.rs

Microsoft pokrenuo poseban "hub" deo Windows 10 sajta u okviru kojeg će zainteresovani korisnici saznati više o tome šta donose ispravke sistema, ažuriranja i bezbednosne zakrpe.

Nakon što je saslušao želje svojih korisnika u vezi sa nedovoljno detaljnim informacijama koje objavljuje zajedno sa ažuriranjima sistema, sigurnosnih i drugih dopuna u Windows 10 operativnom sistemu, kompanija je odlučila da pokrene poseban odeljak sajta na kojem će prikazati detalje o Windows 10 ažuriranju i proteklim ispravkama, poređanih po redosledu.

Kad je u oktobru najavljeno da će se Windows 10 razvijati kao servis pod time se mislilo i o povratnim reakcijama korisnika, odnosno o onome što oni žele. Mnogi od njih želeli su da Windows 10 ažuriranja budu transparentnija tj. sa više informacija o tome šta donose, zbog čega su se u Microsoft-u odlučili na ovako nešto. Microsoft će na svoj "hub" Windows 10 History sajt kačiti informacije o aktuelnim i proteklim ažuriranjima.

Microsoft će objaviti podatke o svakom ažuriranju, uključujući informacije o ključnim promenama koje su bitne za korisnike. Sajt će pružiti informacije i linkove ka "KB" objavama za one koji žele da saznaju više o sigurnosnim popravkama i fajlovima promenjenim u nadogradnji. Ovo je sve što smo uspeli da saznamo o jednom od pitanja koje je "mučilo" mnoge od vas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS