• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple se izvinjava korisnicima

Autor mondo.rs

Kompanija je svesna da je napravila grešku. Sada nudi rešenje problema.

Apple ispravlja Error 53 grešku koja automatski onemogućava korišćenje iPhone telefona čiji su ekrani i skeneri otiska prsta servisirani u neovlašćenom servisu.

Error 53 poruka počela je da se pojavljuje na nekim iPhone telefonima nakon što se pojavila nova verzija iOS operativnog sistema. Ukoliko softver „primeti“ da je skener otiska prsta zamenjen u neovlašćenom servisu, Error 53 greška se pojavi i zaključa uređaj.

Kompanija je izjavila da je cela ova situacija bila greška, izvinjava se korisnicima zbog toga. Ovo je bilo dizajnirano kao test i nije trebalo da dođe do korisnika.

Prethodno, Apple je izjavio da je Error 53 greška neophodna kako bi zaštitila uređaje od prevara u vezi a Touch ID senzorom.

Mišljenja korisnika su bila podeljena. Neki su smatrali da je ovo još jedan od načina na koji Apple štiti svoje korisnike, dok su drugi smatrali da na ovaj način kompanija odvraća ljude od neovlašćenih servisa.

Na svom sajtu Apple je postavio detaljno uputstvo kako da svoj iPhone vratite u prvobitno stanje ukoliko se i na vašem uređaju pojavila Error 53 greška, prenosi Wall Street Journal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS