• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurele slike sledećeg hit Androida

Autor mondo.rs

Ako ste čekali prolećnu ponudu Androida ovo je prava poslastica - pogledajte!

Huawei jena MWC 2016 predstavio samo Huawei MateBook hibridni računar sa Windows 10 operativnim sistemom i prikazao neke od ranije najavljenih uređaja: Mate 8. Da se Huawei P9 neće pojaviti na Sajmu odmah smo vam rekli iako su neki mediji uporno insistirali tokom najava Sajma da će i on biti predstavljen (nisu imali prave informacije ;) kao mi), ali zato sad svi imamo priliku da vidimo kako će P9 izgledati.

Huawei P9 je procureo nekoliko puta do sada, ali je bio "zakopčan do grla", odnosno kompletno ubačen u test futrole. Ipak, ovo što sad vidite je dizajn Huawei P9 koji će se do 6. aprila, kad je premijera u Londonu teško značajnije promeniti.

Kao što slike pokazuju tu je kompletno metalno telo, gornji deo kao na P8, ali sa dve kamere, dvostrukim blicem i pretpostavljamo laserskim fokusom. Sa donje strane je samo jedan zvučnik (Huawei P8 ima dva otvora na donjem delu), microUSB Type-C, ulaz za sluške, koji se na P8 nalazio gore, a ako dobro vidimo preko ekrana je blago zakrivljeno 2.5D staklo. Svakako je najznačajniji "momenat" specifikacije debi senzora otiska prsta na Huawei P seriji, a verujemo da će taj senzor, baš kao i onaj na Mate S omogućiti kontrolisanje pojedinih funkcija telefona, ne samo njegovo zaključavanje i otključavanje.

Huawei će model P9 učiniti pravom zverkom, jer uz Full HD ekran dijagonale 5.2 inča nudi novi HiSilicon Kirin 950 čipset, uz 3 GB RAM, makar 16 GB interne memorije, Mali-T880 GPU, ali i bateriju od čak 3.900 mAh. Mi smo već nestrpljivi da ga vidimo!Huawei P8 nas je oduševio kvalitetom signala, ali i ukupnim odnosom dobijeno - uloženo, pa od Huawei P9 modela očekujemo da tu lestvicu podigne makar za jedan stepenik.

Premijera je u Londonu 6. aprila, a mi ćemo sve to ispratiti preko MobIT stranice, pa zato budite uz nas, kao i do sada!

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS