• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povoljni Android telefoni kojima treba dati šansu

Autor mondo.rs

Ukoliko planirate kupovinu pametnog telefona, pogledajte i ove, imaju da ponude mnogo toga.

 Povoljni Android telefoni kojima treba dati šansu Izvor: YU Play God/MONDO portal.

Iako su flagship telefoni najpopularniji, to ne znači da ne postoji interesovanje za drugim, jeftinijim modelima koji ne koštaju mnogo. Povoljna cena ne znači i da je uređaj loš.

Ekipa PhoneDog sajta sastavila je listu nekoliko povoljnih telefona koje svakako treba uzeti u obzir prilikom kupovine.

HTC One M8 – Ako volite HTC uređaje ali ne biste da platite veliku sumu novca za poslednji flagship uređaj, jednostavno razmislite o kupovini prošlogodišnjeg, odnosno modela iz 2014. godine. One M8 je odličan uređaj, sa odličnim hardverom ali i softverom.

Motorola Moto G 2015 – Jedan od najprodavanijih Motorola telefona. Nudi najnoviju Android verziju u kombinaciji sa poprilično dobrim hardverom, a pritom i ne košta mnogo. Možda ga je malo teže nabaviti u naštoj zemlji, ali verujemo da će se situacija uskoro popraviti. Moto G 2015 se može nabaviti za nešto manje od 200 dolara.

LG Nexus 5X – Jedan od novijih Nexus uređaja koji ne košta čitavo bogatstvo. Nudi odličan hardver, ali i najnoviji softver. Znate i sami da ovi uređaji među prvima dobijaju nove Android verzije. Cena iznosi oko 350 dolara.

OnePlus X – Još jedan vrlo kvalitetan Android telefon, odličnih specifikacija koji ne košta mnogo. Kako vreme prolazi, ovaj proizvođač postaje sve popularniji. Telefon nudi AMOLED ekran, 3GB RAM memorije, kameru od 13MP za oko 250 dolara.

Huawei Honor 5X – Odličan telefon čije je kućište izrađeno od metala. Tu je i skener otiska prsta, i sve to za cenu koja trenutno iznosi oko 200 dolara.

Alcatel OneTouch Idol 3 – Telefon pokreće Snapdragon 615 procesor, ima 2GB RAM memorije, ekran veličine 4.7 inča HD rezolucije. Cena telefona je oko 180 dolara. Možete se odlučiti za malo veću verziju uređaja koja dolazi sa ekranom veličine 5.5 inča, ali za koju ćete morati da izdvojite oko 250 dolara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS