• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IPhone 7: Tri kamere, vrlo tanak, bez audio ulaza

Autor mondo.rs

Oko šest meseci ostalo je do premijere iPhone 7 uređaja, ali curi sve više neproverenih informacija o tom uređaju. Evo i najnovijih!

IPhone 7 navodno će imati tri kamere - dve pozadi i jednu spreda, za FaceTime razgovore. Iako niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je ovo istina sve više "dobro obaveštenih insajdera" tvrdi da će makar jedna verzija iPhone 7 uređaja biti takva. Tipuje se da će to biti iPhone 7 Plus, dok bi iPhone 7 mogao ostati sa "samo" dve kamere.

Pored toga što će biti prvi iPhone sa tri kamere, iPhone 7 imaće i vrlo tanak profil, svega 6.1 milinetar, ako je verovati izvorima. To će Apple postići i zahvaljujući izbacivanju klasičnog audio 3.5 mm ulaza. Umesto njega korisnicima će na raspolaganju stajati Lightening port ili Smart konektor, koji će omogućiti priključivanje ne samo slušli, negp i drugih dodataka.

Za korisnike će biti dobro što smart konektor omogućava prolazak energije i služi kao veza telefona sa opremom, pa se istovremeno iPhone može i napuniti i dobiti funkcije koje podržava priključeni uređaj (tastatura, miš, slušalie...).

Postojanje smart konektora nije potvrđeno, pa sve uzmite sa rezervom, piše PhoneArena.

Izvesno je da će Apple primeniti i drugačiji dizajn antena, koje će ići po ivici telefona gore i dole, neće presecati iPhone, kao što je to sad slučaj.

Još jedna stvar - iPhone 7 trebalo bi da bude najavljen u septembru, ali pre njega, već 21. Marta upoznaćemo iPhone SE, manji i "slobodniji" telefon.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS