• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da dobijete milion pratilaca na Twitteru?

Autor mondo.rs

Zna Belmontova. Upoznajte jednu od najuticajnijih osoba iz sveta tehnologije na društvenim mrežama.

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime jednog od glavnih predavača na konferenciji. U pitanju je Veronika Belmont, internet zvezda i savetnica brojnih startapova. Sa više od 1,7 miliona pratilaca na Twitteru, Belmontova je jedna od najuticajnijih osoba iz sveta tehnologije na društvenim mrežama.

Veronika radi u medijima i industriji tehnologije od 2004. godine, kada se preselila u San Francisko. Bila je novinarka za CNET Networks i Discovery Digital, gdje je vodila njihove glavne audio i video emisije o tehnologiji. Njena ljubav prema inovacijama, posvećenost poslu, brojna mreža kontakata i činjenica da je uvek na izvoru informacija su joj omogućili da postane savetnica brojnim startapovima, među kojima su Goodreads, about.me (gde je i član odbora direktora), Soundtracking, WeGame, Forge, ChicCEO...

Belmontova je i poznato TV lice. Bila je voditeljka specijalne emisije povodom 50 godina emitovanja kultne britanske naučno-fantastične serije "Doktor Hu" i emisije "The Gadget Testers" na BBC America, a gostovala je kao ekspert u oblasti tehnologije u brojnim emisijima na mnogim TV kanalima. Belmont ima i impresivno iskustvo sa crvenog tepiha, gde je intervjuisala glumce svetski popularnih TV serija "Okružen mrtvima" (The Walking Dead) i "Igra prestola" (Game of Thrones). Belmontovu možete pratiti svake nedelje u internet emisijama Dear Veronica (za poznati tehnološki portal Engadget), Sword & Laser i Daily Tech News Show.

veronica
Izvor: YouTube


Ranije potvrđeni Spark.me predavači su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Eni Mašon (bivša agentkinja MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbednosne agencije), Danica Kombol (izvršna direktorka Everywhere Agency, američke marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim onlajn korisnicima), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline) i Skot Morison (bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi's i Activision).

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS