• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy S7 i S7 Edge - Prvi problemi

Autor mondo.rs

Mislili ste da postoji savršen telefon? Prevarili ste se!

Mnogi korisnici su jedva dočekali da dodirnu nove Galaxy S7 i S7 Edge telefone, a kada je prodaja konačno počela, veliki broj njih je već nabavilo novi model. Ali, kao što to obično biva, tada se i prijavljuju prvi problemi u vezi sa uređajem.

Evo na koje probleme su naišli vlasnici ovih uređaja:

Ekran je preosetljiv na dodir. Nekim korisnicima se dešava da nenamerno pokrenu aplikaciju koju ne žele da pokrenu. Doduše, ovaj problem nije nešto novo za Samsung pošto je do sada i Galaxy Note 5 imao isti problem.

Bluetooth je stalno uključen. Oba modela podržavaju BLE režim, ali nažalost opcija ostaje uključena čak i kada je Bluetooth isključen, što dovodi do veće potrošnje baterije.

Problemi sa Bluetooth konekcijom. Neki korisnici su prijavili da telefon ne može da se poveže sa drugim uređajima, kao što je audio sistem u automobilu.

Adoptable Storage opcija nije dostupna. Android Marshmallow je doneo Adoptable Storage opciju koja vam omogućava da formatirate memorijsku karticu kako bi je telefon video kao internu memoriju. Nažalost ovi modeli to trenutno ne podržavaju.

Pregrevanje uređaja. Korisnici su takođe prijavili da se uređaj preterano greje. Mada, ovo je i očekivano nakon prvog uključivanja jer će uređaj preuzimati i ažurirati aplikacije. Problem je ukoliko se ovo nastavi i nakon toga.

Stalno pojavljivanje poruke u vezi sa memorijskom karticom, nakon svakog uključivanja telefona. Jedino što možete da uradite povodom ovoga je da proverite da li kartica lepo leži na svom mestu.

Usporeni rad telefona, lag. Ovo na telefonima ovog cenovnog ranga ne bi trebalo da bude uopšte vidljivo, ili ne bi trebalo da se nalazi na listi problema.

Tasteri koji ne reaguju baš najbolje.  Neki korisnici su prijavili da im Home i multitasking tasteri ne rade kako bi trebalo da rade. Restartovanje ponekad pomaže. Problem mogu da prave i neke aplikacije pa bi bilo poželjno ukloniti ih.

Spora Wi-Fi konekcija. Jedan korisnik S7 edge telefona je na Redittu prijavio da ima problem sa Wi-Fi konekcijom, da stalno „puca“ i da se usporava.

Mokri zvučnici. Telefon dolazi sa IP68 sertifikatom što znači da je otporan na vodu. Ali, muziku nemojte slušati pre nego što se zvučnici u potpunosti ne osuše jer će u suprotnom zvuk biti loš.

Problemi sa pokretanjem kamere. Neki korisnici su prijavili da im se s vremena na vreme pojavljuje poruka u vezi sa kamerom. Jednostavan restart bi ovde mogao da pomogne, piše Tech Times.

Ivice zakrivljenog ekrana ne registruju dodir baš najbolje. Ovog problema je svesna i komapnija tako da ažuriranje uskoro stiže.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS