• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadamo se da će ovaj telefon stići i do nas!

Autor mondo.rs

Sa ovakvim opcijama i po ceni koja je najavljena bio bi pravi „bum“!

VIVO je još jedna popularna kineska marka koja je poznata po izuzetnim telefonima zasnovanim na Android platformi po povoljnijoj ceni od poznate konkurencije. Novi model nije iz premijum klase, baš naprotiv, namenjena je „običnim“ korisnicima i prodaje se po ceni od 155 dolara.

Model VIVO Y31A ima Qualcomm Snapdragon 410 čipset sa ekranom od 4.7 inča uz rezoluciju od 940 x 560 piksela sa IPS matricom (pojačan kontrast i dubina crne boje). Prodaje se sa 16 GB interne memorije, 1 GB RAM, microSD proširenjem, 4G podrškom, ali i uobičajenim konekcijama kakve su Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 i 3.5 mm audio. Dolazi sa prednjom video kamerom rezolucije dva megapiksela i poleđinskom s blicem rezolucije osam megapiksela sa autofokusom.

U kućište dimenzija 167 x 38 x 8.4 milimetra (teško 141 gram) stala je baterija kapaciteta 2.100 mAh, dovoljna za dva dana mešovite upotrebe na Android Lollipop operativnom sistemu.

VIVO Y31A već je dostupan u Kini, a dostupnost u Evropi i drugim delovima sveta još uvek nije objavljena, kao ni cena po kojoj će se u tim delovima sveta VIVO Y31A prodavati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS