• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako izgleda novi Instagram!

Autor mondo.rs

Instagram aplikacija od ove nedelje izgleda potpuno drugačije. Međutim, neće svi korisnici biti u mogućnosti da isprobaju novi korisnički interfejs.

 Ovako izgleda novi Instagram! Izvor: MONDO

Ukoliko ste ove nedelje ažurirali aplikaciju na svom Android ili iOS telefonu, možda ste dobili i potpuno novi izgled interfejsta.

Android aplikacija sada izgleda drugačije. Nema više prepoznatljive plave i narandžaste boje. Sve je u crno-belom fazonu. Ikone izgledaju drugačije kao i pojedini elementi korisničkog interfejsa.

Iskorišćen je moderniji dizajn, ali koji nije toliko karakterističan. Iskreno, nama deluje čak i malo dosadno. Doduše, izgleda lepo i jednostavno, ali bi bio mnogo bolji da su dodate i neke boje, kao što je to bio slučaj do sada. No, dobro.

Kako neki strani sajtovi prenose, moguće je da se radi o test verziji dizajna - verziji koja neće biti dostupna velikom broju korisnika. Mi smo ažurirali aplikaciju i dobili novi izgled. U galeriji možete pogledati kako sada Instagram za Android izgleda.

Filteri i alatke kojim uređujete fotografije izgledaju drugačije. Interfejs kamere je takođe promenjen.

Pretpostavljamo da će nakon određenog perioda i ostali dobiti novi izgled aplikacije. Naravno, ukoliko test verzija dizajna bude prihvaćena od strane korisnika. Verzija aplikacije je 7.21.1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS