• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Play Media Day u Banjaluci

Autor mondo.ba

Prvi banjalučki Play Media Day privukao je preko 70 učesnika iz oblasti marketinga, PR-a i kreativnih sektora kompanija, kao i medija.


Tokom četiri sata posebno osmišljenog interaktivnog događaja, prisutni su imati priliku da saznaju zanimljive i korisne informacije i savjete.

Play Team, organizator događaja, uz podršku regionalnih agencija 404 i Pepermint iz Zagreba, okupio je na jednom mjestu stručnjake iz raznih oblasti digitialnih medija, PR-a, event menadžmenta i kreativne industrije.

Teme o kojima se govorilo su:

„Digitalni trendovi“ – Nikola Vrdoljak, “Zabava 360ᴼ “ - Tomo Ricov, osnivač agencije Pepermint i direktor Weekend Media Festivala, „Weekend u brojkama“ - Boris Kovaček, direktor i suvlasnik agencije Pepermint i izvršni direktor Weekend Media Festivala, Weekend je u gostima – Panel diskusija „Bilo kuda, digital svuda“ – Igor Todorovac, direktor programa Hayat TV, „Ko sjedi za stolom“ - Saša Đorđević, grafički dizajner, Banja Luka „Od potrage za identitetom do Londona“ - Marko Feher Potkozarac, modni dizajner, London.

“Trendovi u oblasti digitalnih medija, PR-a i kreativne industrije se veoma brzo mijenjaju. Imajući u vidu tu činjenicu i željni novih znanja i ideja, odlučili smo da organizujemo poseban jednodnevni događaj koji podrazumijeva regionalnu razmjenu znanja, vještina, iskustva i najboljih praksi”, poručili su iz Play Team-a.

Posebnu pažnju privukla je panel diskusija “Weekend je u gostima” gdje su osnivači Weekend Media Festivala predstavili najveći medijiski festival u jugoistočnoj Evropi.

Ovim događajem Play Team proslavlja dvije godine postojanja na regionalnom tržištu, u toku kojih su nastali mnogobrojni veoma uspješni projekti i realizovane saradnje sa preko 40 klijenata iz BiH i regiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS