• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požurite po Windows 10, jer...

Autor mondo.rs

... milioni korisnika mogli bi da propuste besplatnu nadogradnju nakon 29. jula, kad će se Windows 10 preuzimanje naplaćivati oko 120 evra.

Microsoft je objavio da se bliži kraj besplatnoj Windows 10 nadogradnji, i da će korisnici koji se odluče da svoje računare ažuriraju na najnoviju verziju nakon toga morati da plate 119 dolara.

Korisnici Windows 7 i 8.1 operativnih sistema će svoje računare na Windows 10 besplatno moći da ažuriraju do 29. jula, objavljeno je na blogu kompanije. Takođe, piše i da se Windows 10 trenutno nalazi na više od 300 miliona uređaja širom sveta.

Međutim, trenutne brojke u vezi sa tržištem pokazuju da je Windows 7 najpopularniji desktop operativni sistem sa skoro 48 posto, dok Windows 8.1 „drži“ 10 posto tržišta. Zajdeno, to je skoro 60 procenata Windows korisnika koji imaju pravo na besplatnu nadogradnju.

Veliki broj korisnika i dalje ne želi da ažurira svoje računare jer su zabrinuti za svoju privatnost. No, ako ipak planirate da pređete na Windows 10 to treba da uradite što pre, piše The Next Web.

 Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Windows 10 Free Upgrade Offer to End Soon
Izvor: Windows

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS