• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Xperia E5: Telefon na koji se možete osloniti

Autor mondo.rs

Nakon nekoliko solidnih modela iz E serije japanski gigant spremio je novi model, za koji se s pravom nada da će biti hit.

 Xperia E5: Telefon na koji se možete osloniti Izvor: Promo/Sony

Kad je Sony u pitanju jedno je sigurno – koji god telefon da odaberete dobićete kvalitetan I pouzdan uređaj. Zašto Sony nije uspešniji, ako je tako, to je vrelo teško reći. Jedni misle da su cene previsoke, neki smatraju da je do marketinga, a treći misle nešto četvrto. U svakom slučaju drago nam je da Sony ne odustaje. Tu je već sledeći model srednje klase, koji bi trebalo da privuče korisnike koji traže dobar I moderan telefon, ali ne žele da ga pretplate.

Sliku početnog Android telefona započinje 720p ekran dijagonale pet inča, a nastavljaju je 1.5 GB RAM, 16 GB memorije, do 200 GB microSD memorije iMediatek MTK6735 sa četiri 1.3GHz Cortex-A53 jezgra. Kamera s prednje strane ima čak I frontalni blic, uz rezoluciju od pet megapiksela. Zadnja kamera ima 13 megapiksela I podržava autofokusiranje, a od dodatnih opcija ima HDR, čist zum do 3x i kontinirano ili fokusiranje na dodir ekrana.

Pogledajte Xperia E5 u našoj galeriji:

Što se opcija za povezivanje tiče, tu je gotovo sve: LTE, GSM i 3G, Wi-Fi, NFC, FM Radio, GPS, Bluetooth, USB...

Telefon je kompaktnih dimenzija, težak 147 grama, a unutra krije i bateriju kapaciteta 2.700 mAh, koja je, po Sony testovima, sposobna da telefon "gura" do dva cela dana. Sony je, kao i uvek ažuran kad je Android u pitanju, pa će Xperia E5 početkom jula, kad stigne na tržište stići sa Android M softverom nove generacije i to po ceni od oko 199 evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS