• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jednostavna i ne tako zahtevna Facebook aplikacija

Autor mondo.rs

Zvanična aplikacija vam nije dovoljno dobra? Isprobajte ovu!

Zvanična Facebook Android aplikacija je veoma loša. Zahtevna je i veoma loše utiče na bateriju vašeg telefona. Da bi stvar bila još gora, neki proizvođači je instaliraju na svoje telefone, pa zbog toga dolazi kao sistemska aplikacija koja se ne može ukloniti. Ono što možete učitniti povodom toga jeste da je deaktivirate i koristite Google Crhome za pristup svom Facebook nalogu.

Sačuvate stranicu i postavite je kao prečicu na početnom ekranu. Međutim, nekim korisnicima to nije dovoljno. Potrebno im je bolje rešenje.

Veliki broj aplikacija trećih strana nisu dovoljno dobre. Mnoge od njih žele dosta toga da ponude pa samim tim postaju korisnicima koplikovane za korišćenje.

Simply for Facebook aplikacija je u stvari Chrome custom tab za Facebook. To znači da koristi sve prednosti Google Chrome pregledača. Za razliku od mnogih aplikacija trećih strana, ne morate čak ni da se ulogujete na svoj Facebook nalog. Velika je verovatnoća da ste to do sada uradili kada ste kosristili Facebook mobilni sajt putem putem ovog veb pregledača. Aplikacija omogućava mobilnom sajtu da funkcioniše kao prava aplikacija.

Pitatate se zašto je onda bolja od Chrome Facebook stranice? Za razliku od sačuvane stranice, Simply se pojavljuje u fioci sa aplikacijama. Takođe, prikazana je i u nedavno korišćenim aplikacijama kao i svaka druga. Ako koristite Nova launcher ili neki drugi launcher, možete promeniti ime i nazvati je jednostavno Facebook.

Simply for Facebook aplikacija je besplatna i može se preuzeti sa Google Play prodavnice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS