• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj telefon je neuništiv!

Autor mondo.rs

Ni struja, ni voda, ni udarci mu ne mogu apsolutno ništa!

Prethodnih godina, dve kamere na telefonu su postale standard. Glavna na zadnjoj strani za kvalitetne fotografije, dok je prednja kamera postala vrlo popularna zahvaljujući selfie fotografijama.

Novi model kompanije Kyocera, DuraForce Pro razlikovaće se od ostalih telefona po nekim vrlo zanimljivim detaljima.

Pre svega, ovaj model će imati i treću kameru za snimanje visokokvalitetnih akcionih fotografija i video snimaka. Kamera od 5MP koja može da snima u Full HD rezoluciji će koristiti i širokougaono fiksirano fokus sočivo od 135 stepeni koje je idealno za  one korisnike koji vole akciju.

Telefon će takođe imati IP68 sertifikat a ispunjavaće i vojni standard 810G. Ovo znači da će novi uređaj biti otporan na prašinu, vodu, na padove sa visine od 170 centimetara kao i na strujne udare. Moći će da se koristi u veoma vlažnim uslovima, pri neverovatno niskim temperaturama, itd.

Kyocera DuraForce Pro ima Full HD ekran dijagonale 5 inča, koristi Snapdragon MSM 8952 čipset u kombinaciji sa 2GB RAM memorije, interna memorija iznosi 32GB, glavna kamera je rezolucije 13MP dok je prednja kamera 5MP. Kao što smo već napisali, pored glavne kamere nalazi se i akciona kamera od 5MP. Ugrađena baterija je kapaciteta 3.240 mAh. Tu je i FIPS 140-02 enkriptovani skener otiska prsta, piše Neowin.

Prodaja telefona će startovati ove jeseni. Cena još uvek nije poznata. Kako iz kompanije kažu, ovaj model je namenjen kako onima koji vole izdržljive telefone, tako i biznis korisnicima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Kyocera DuraForce PRO Rugged Smartphone
Izvor: Kyocera Mobile

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS