• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android telefon koji će "razbiti" ostale

Autor mondo.rs

Iako ova kineska kompanija nije predstavila ništa na IFA sajmu u Berlinu, to ne znači da nas uskoro ne očekuju novi modeli.

 Android telefon koji će "razbiti" ostale Izvor: Promo/Xiaomi/MONDO portal

Xiaomi sprema novi Mi Note 2 model koji bi uskoro trebalo da bude predstavljen. Hitherto je objavio da će uređaj imati trenutno najbolji hardver, dok procurele fotografije prikazuju kako će telefon izgledati.

Najnovije informacije otkrivaju da neće biti samo jedne verzije, biće ih dve, od kojih jedna koristi Snapdragon 821 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM memorije. Pretpostavljate, „slabija“ verzija kosti Snapdragon 820 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije.

Takođe, model sa 6GB RAM memorije će imati i 128GB interne memorije, drugi model će imati 32GB. Pretpostavlja se da će microSD slot biti izbačen.

AndroidPure takođe navodi da će biti dve verzije telefona. Iako se ranije pisalo da će uređaj koristiti Snapdragon 821 čipset, ovaj sajt piše da postoji mogućnost da Xiaomi predstavi verziju telefona koja će imati Snapdragon 820 čipset sa 6GB RAM memorije. Jedan sajt je čak objavio i cenu za model sa Snapdragon 821 čipsetom i 4GB RAM memorije koja iznosi 399 dolara.

Ostale fotografije koje su se pojavljivale otkrivaju da će uređaj dosta ličiti na Galaxy Note 7. Pretpostavlja se da će Mi Note 2 biti predstavljan početkom ovog meseca, piše Phone Arena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS