• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YouTube: Volite da psujete? Zaboravite na pare!

Autor mondo.rs

Ukoliko kreatori sadržaja na ovom servisu ne budu poštovali nova pravila, mogu da izgube određenu sumu novca.

YouTube posetiocima sajta nudi raznovrstan video sadržaj. Možete pogledati video snimke u vezi sa šminkanjem ali i video snimke u vezi sa oružjem. Znate i sami, ima svega.

Međutim, ukoliko vaša omiljena YouTube zvezda voli da psuje u video snimcima koje objavljuje na ovom servisu, možda ih nećete gledati još dugo.

YouTube je promenio pravila kada je video sadržaj u pitanju pa kreatori sadržaja mogu da zarađuju novac od reklama, ali, ukoliko ne psuju u svojim video snimcima.

YouTube zvezda Filip Defranko, jedna od najvećih zvezda na ovom servisu u proteklih deset godina se u najnovijem videu požalio da je jedan od njegovih prethodnih videa bio obeležen kao „nepristojan sadržaj“, što je naravno uticalo na njegovu zaradu od reklama.

Osim ove YouTube zvezde, javile su se i druge koje su pogođene cenzurom. Haštag #YouTubeIsOverParty postaje sve aktivniji na Twitter-u.

Pošto su ljudi „poludeli“, YouTube je morao da objasni o čemu se radi. Kako iz kompanije kažu, njihova pravila koja se odnose na sadržaj se nisu promenila. Ali način na koji podsećaju ljude da se drže njih, jeste.

Pravilo sajta kaže da je video sadržaj koji sadrži neprimeren govor, maltretiranje, psovanje i vulgarane reči nepodoban za reklame.

Na listi su se našli i video snimci koji imaju veze sa nasiljem, delimičnim nudizmom, drogom, ratovima, političkim konfliktima, prirodnim katastrofama i tragedijama.

Međutim, jedan korisnik na Twitter-u je napisao kako je reč od dvostrukim standardima jer VEVO muzički spotovi koji su seksualno sugestivni i dalje zarađuju novac od reklama, piše DigitalSpy.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS