• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefoni koji se najviše greju

Autor mondo.rs

Sigao je još jedan uporedni test. Ovog puta saznajte koji aktuelni pametni telefon se najviše zagreva prilikom igranja video igre.

Pametni telefoni se dosta greju prilikom intenzivnog korišćenja, pogotovo prilikom igranja zahtevnih video igara kao što su Tomb Raider ili Grand Theft Auto. Neki telefoni se greju više, troše bateriju brže, pa je sajt TechRadar rešio da testira popularne telefone kako bi došao do odgovora - koji telefon bi trebalo uzeti u razmatranje prilikom kupovine.

Pomenuti sajt je testirao šest telefona kako bi došao do rezultata u vezi sa zagrevanjem prilikom igranja Real Racing 3 video igre. Test je trajao ukupno dva sata. Možda će vam delovati čudno, ali, svakako ima i onih korisnika koji ovoliko dugo igraju zahtevne igre na svojim telefonima.

Telefoni koji su se našli na ovom zanimljivom testu su Samsung Galaxy S7 Edge, Huawei Nexus 6P, HTC 10, LG G5, OnePlus 3 i iPhone 6S Plus.

Pre početka testa prosečna temperatura svih telefona bila je 25 stepeni Celzijusa. Takođe, osvetljenje ekrana je bilo podešeno na maksimum, svi telefoni su bili povezani na Wi-Fi mrežu i nijedna aplikacija nije radila u pozadini.

Nakon pet minuta igranja, najhladniji je bio Samsung Galaxy S7 Edge sa 32 stepena. Najtopliji je bio HTC 10 - 37.7 stepeni.

Nakon petnaest minuta, najhladniji je ponovo bio Galaxy S7 edge – 34.7, dok je HTC ponovo bio najtopliji – 38 stepeni.

Nakon 45 minuta, Samsung Galaxy S7 Edge je i dalje bio na prvom mestu kao najhladniji, sa 37.8 stepeni, dok je HTC 10 dostigao temperaturu od 42 stepena. Na kraju, nakon 2 sata igranja, Galaxy S7 Edge je izašao kao pobednik, sa 38.7 stepeni, dok je HTC 10 završio na poslednjem mestu kao najtopliji – dostigao je temperaturu od 44 stepena, piše Phandroid.

Pogledajte i video da biste saznali koju temperature su ostali modeli na testu dostigli.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Smartphone heat test: iPhone 6S+ v S7 Edge v HTC 10 v LG G5 v Nexus 6P v OnePlus 3
Izvor: TechRadar

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS