• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet stvari koje ima najbolji telefon do 200 evra

Autor mondo.rs

Ovo je zvanično najbolji telefon u Evropi čija je cena 200 evra, a mi ćemo vam dati 5 stvari zašto je sjajan!

 Pet stvari koje ima najbolji telefon do 200 evra Izvor: MONDO portal

Na IFA sajmu u Berlinu, najvećem evropskom Sajmu potrošačke elektronike, kompanija Coolpad dobila je nagradu za najbolji telefon u klasi do 200 evra, što i nije čudno, ako u obzir uzmete sve ono što Coolpad Torino za taj novac nudi. Pre nego što vam bliže predstavimo Coolpad Torino, napomenućemo da smo saznali da je Coolpad jedna od retkih kompanija koja ima izuzetno mali procenat uređaja vraćenih na servis - na 100 telefona tek tri uređaja budu reklamirana!

Coolpad Torino: 5 razloga zašto je najbolji

5. Nagrada od koga: EISA Awards su najprestižnije međunarodne nagrade za proizvode iz oblasti tehnologije. Organizacija European Imaging and Sound Association je jedinstvena asocijacija od gotovo 50 specijalizovanih časopisa iz 23 evropske zemlje, koja već 34 godine dodeljuje nagrade. Glasanje o najboljim ovogodišnjim proizvodima održano je u Hamburgu, gde su glavni i odgovorni urednici iz najuticajnijih evropskih magazina odabrali najbolje proizvode za ovu godinu u nekoliko kategorija.

4. Zakrivljen dvostruko: Zadnji deo kućišta je zaobljen i izrađen od kvalitetne plastike koja ne klizi iz ruke, a ekran je prekriven izdržljivim i zaobljenim 2.5D staklom, što sve zajedno čini da Coolpad Torino izgleda skuplje, nego što to zaista jeste.

3. Igrač na sigurno: Sve unutrašnje komponente potpisuju priznata IT imena, recimo Qualcomm Snapdragon osmojezgarni 617 procesor sa Adreno 405 grafikom, 16 GB memorije i 3 GB RAM, koji će omogućiti da telefon izdrži pritisak najnovijih igara ili aplikacija.

2. Trostruko bezbedan i zaštićen: Coolpad Torino je jedan od retkih uređaja koji nudi zaštitu podataka i samog uređaja čitanjem otiska prsta u klasi do 200 evra (tu je i model Torino S). Brzi čitač se može isprogramirati, osim za otključavanje telefona, da svakim prstom pokreće drugu aplikaciju, za listanje slika, pozivanje notifikacija i slično. Osim toga, poseduje standardnu Android opciju zaključavanja PIN kodom ili lozinkom, ali i Dual Space opciju, koja je jedinstvenost Coolpad uređaja. Dual Space je nagrađen ove godine na CES sajmu u Las Vegasu, kao najbezbednije rešenje za enkripciju telefona. Dual Space omogućava da koristite drugi privatni profil, u formi virtuelnog uređaja, na istom telefonu. Ulogujte se na Coolpad Dual Space otiskom prsta i bezbedno obavljajte pozive, čuvajte svoje privatne fotografije, video materijale, sadržaj ili dokumenta bez bojazni da bilo ko drugi može da ih vidi ili prati. Svi podaci na Dual Space-u su zaštićeni i ne može im se pristupiti iz eksternih izvora.

1. Dva Viber, WhatsApp, Facebook i drugih naloga: Dual Space vam omogućava da registrujete dva različita naloga na istom telefonu, kao što su još jedan Facebook, Twitter, Instagram nalog ili da četujete sa drugim WhatsApp-om, Skype-on, Viber-om… Neke aplikacije zahtevaju verifikaciju preko broja telefona, a za to će vam biti potreban aktivan drugi broj telefona.

CoolpadTorino specifikacije:

- Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 čipset (4 x 1.36 GHz Cortex-A53 + 4 x 1.0 GHz Cortex-A53 64-bit, Octa-core)
- Adreno 405 GPU
- Android 5.1 sa Coolped UI 8.1 softverom
- 3 GB RAM + 16 GB korisničke memorije
- ulaz microSD za karticu kapaciteta do 32 GB
- 5.5 inča (oko 14 centimetara), HD 720 x 1.280 ekran, 267 ppi, IPS LCD
- Programabilan skener otiska prsta za pet opcija
- Primarna kamera rezolucije 13 i selfi kamera 5 megapiksela (obe f/2.2)
- Wi-Fi, Bluetooth, Dual SIM, GPS, FM Radio, 3.5 mm audio
- Quick Charge 2.0 2.500 mAh baterija, 154 x 76 x 8.7 milimetara, 163 grama
- 199 evra u slobodnoj prodaji i od jednog dinara u paketima.


Coolpad Torino Official Product Video
Izvor: Coolpad Europe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS