• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrih telefona nikad dosta, stižu još dva (VIDEO)

Autor mondo.rs

Desire 10 Lifestyle stiže nam već 20. septembra, pratite premijeru s nama!

 Dobrih telefona nikad dosta, stižu još dva (VIDEO) Izvor: MONDO portal.

Ne, HTC neće predstaviti nove Pixel Google telefone 20. septembra (verujte nam, sigurni smo u to!), upoznaćemo novu Desire seriju telefona.

Nasleđujući priču o uspehu i dizajnu koju je započeo HTC 10, stižu HTC Desire 10 Pro i HTC Desire 10 Lifestyle. Nama je zanimljiviji ovaj drugi, jer će biti novi iskorak HTC kompanije na najvažnijem tržištu - središnjem, gde se okreće najviše novca i konkurencija je najjača.

HTC kompaniji treba uspešan telefon u srednjem segmentu, da može da bude „kul“ u premijum delu je dokazala, a Desire 10 Lifestyle obećava. Prvo, dizajn mu je odličan, drugačiji od onog što sad viđamo na tržištu, a drugo ni specifikacije nikako nisu loše.

Prema šuškanjima iz raznih internet izvora, HTC Desire 10 imaće ekran dijagonale 5.5 inča, što je oko 14 centimetara, na kojem će se rastegnuti HD rezolucija od 1.280 x 720 piksela, što čini mrežicu od oko 270 piksela po inču.

Telefon će stići sa Qualcomm Snapdragon četvorojezgarnim čipsetom i odgovarajućom grafikom, 2 GB RAM i makar 16 GB interne memorije (šuška se da će u Srbiju stići i model sa 3 GB RAM i 32 GB memorije). Tu će se naći i microSD slot, LTE, odnosno 4G podrška, ali i Android Marshmallow, HTC Sense UI i uobičajene opcije povezivanja, uključujući i NFC.

It’s coming. 09.20 #BeEdgier
Izvor: HTC.

It’s coming. 09.20 htc.com/launch #BeEdgier
Izvor: HTC.

HTC Desire 10 Lifestyle ima ugrađen senzor otiska prsta na poleđini, dve kamere, najverovatnije rezolucije pet spreda i 13 megapiksela BSI nazad, dvostruki blic, možda čak i IR način autofokusiranja, kao i uobičajene HTC dodatke za kameru kakvi su Zoe, pravljenje kolaža u galeriji i slično. Kao i svi HTC telefoni i Desire 10 "ekipa" imaće sjajne audio sposobnosti, pa su tu stereo zvučnici sa Boomsound Hi-Fi Edition i 24-bitni zvuk, kao i kvalitetne sluške u paketu, poput onih koje stižu sa HTC 10 modelom.

Telefoni će biti predstavljeni na internet premijeri 20. septembra, sa prenosom uživo na YouTube mreži. Cene telefona nisu poznate, ali ako Desire 10 Lifestyle bude imao primerenu cenu - biće hit sezone!

Zvanična oznaka za društvene mreže je #BeEdgier.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS