• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakvi su Jay Z i Beyonce otkriva Weekend!

Autor mondo.rs

Najveći komunikacijski festival u ovom delu Evrope otkriva zanimljive stvari, ponudiće odlična predavanja i sjajnu zabavu!

I ove godine Weekend Media Festival donosi najkvalitetniji program, zanimljive predavače, panele i rasprave i očekuje preko 4.000 učesnika. Tako je u mnoštvu zanimljivih predavača čast da u petak 23.9. u 10 sati otvori program Weekenda dobio je legendarni muzički menadžer Američkih zvezda, Shawn Pecas Costner, koji je 18 godina radio u muzičkoj industriji i vodio promociju muzičara kao što su Rihanna, Young Jeezy, Ludacris, Big Sean i drugi. „Pecas“ će nam tako otkriti kako je izgledao život u Bronxu, je li “The Get Down” verno ispričao priču Bronxa, kako američki hip hop vidi insider, a i kakav je Jay Z, a kakva Beyonce.

Pažnju će svojom pojavom zasigurno zainteresovati i Lazar Džamić, ikona novinarskih i business krugova, svestrani umetnik koji  će govoriti o kulturološkom značenju Alana Forda na području bivše Jugoslavije. Ovim, ali i mnogim drugim renomiranim predavačima iz poslovnog sveta pridružiće se Šveđani Jarno Vahnatapio i Magnus Emilson, pokretači NA-KD.com, najbrže rastućeg modnog online brenda koji pokreće i postavlja trendove, a na Weekendu će nam dati uvid u teme profesionalnog e-commerca i viralnog i social shoppinga. Na subotnjem programu nalazi se i predvodnik nove generacije najuspešnijih hrvatskih menadžera, Davor Tomašković i novinar godine, Zoran Šprajc, u „One on one”. Kako se i gde školuje da bi postao predsednik uprave, koje su veštine potrebne za vođenje velikih kompanija, ima li predsednik uprave vremena za privatni život, samo su neka pitanja na koja ćemo odgovore čuti u razgovoru Šprajca i Tomaškovića.

Weekend Media Festival uvek je bio i pozornica za tehnološke inovacije, pa će se tako ove godine u Rovinju predstaviti 'Blockchain', revolucionarna tehnologija koja će promeniti svet. Reč je o tehnologiji  koja omogućava siguran i transparentan način praćenja vlasništva, ubrzava transakcije i smanjuje rizik od prevara. Kako ona funkcioniše i kako utiče na svakodnevni život pitanja su na koja odgovori čekaju u sklopu Weekenda.

Da Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je središnje mesto za daleko najpoznatije party-je i networking, potvrđuje bogati zabavni program.

Uz predavanja i mnoštvo zabave, svi posetioci će imati priliku da u prostoru stare fabrike duvana vide puno zanimljivog sadržaja. Tako će moći da dožive jedan dan u životu naučnika i pronalazača Nikole Tesle i pogledaju izložbu virtuelne stvarnosti pod nazivom „Doživi Teslu”. Pripremljena je i izložba „Sretni Danci“ koja će nastojati da rasvetli zagonetku visokog nivoa sreće u Danskoj i da doprinese raspravi o tome kako možemo da merimo napredak naših društava i poboljšamo kvalitet života. Takođe, posetioci će imati priliku da pogledaju i ličnu i emotivnu dokumentarnu izložbu inspirisanu životom i radom muzičara Vlade Divljana, kojoj je ideja da prikaže što više Divljanovih lica - dečaka, buntovnog adolescenta, pop zvezdu, prijatelja, predstavnika generacije, pesnika, emigranta, kompozitora, muža i oca. Izložba tako podrazumeva pop up multimediju sačinjenu od Vladine porodične kolekcije predmeta i instrumenata, kao i njegove dosad široj javnosti nepoznate fotografije u kojima ćete ove godine moći da uživate samo na Weekendu.

Na još jednom nezaboravnom Weekend Media Festivalu, najvećem komunikacijskom festivalu u jugoistočnoj Evropi, koji se organizuje pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe, posetioci mogu prisustvovati sve do 25. septembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS