• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako želite da vas vide i čuju (FOTO)

Autor mondo.rs

Emitujte svoju priču ili igru u 1080p ili 720p 60 fps videu - kao stvoreno za YouTube strim ili Facebook Live!

Predstavljamo vam veb kameru Logitech C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera, C922 Pro Stream Web kamera omogućava streaming i snimanje kvalitetnih 1080p videa s 30 sličica u sekundi (fps) ili 720p pri 60 fps, a sadrži i softver za izmenu dinamičkih pozadina (u saradnji s Personify) i premijum licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stonim stativom i obrtnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući ugao snimanja.

Uz C922 Pro Stream web kameru možete snimati u HD-u na 60 fps za fluidniji pokret, tako da svaki detalj vašeg stila igre može da vidi i vaša okolina istom brzinom kojom i vi igrate. Web kamera, takođe ima mogućnost izmene dinamičke pozadine i koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila gejmera od iste, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Gejmeri, pritom, mogu koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 (veb kamera koju su najviše preporučivali profesionalni igrači i video blogeri) i na osnovu toga poboljšao kvalitet video zapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvetljenja i oštriji autofokus, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasveti ili onoj koja dolazi s više računarskih ekrana, tako da možete streamovati jasan videozapis čak i pri slabom osvetljenju. I bez obzira na ugao emitovanja, dva višestrano usmerena mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvaliteta streaminga i videa.

Logitech je blisko sarađivao s vodećom gejming softverskom kompanijom XSplit kako bi dodavanjem predefinisanih postavki na C922 web kameri integrisali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje, i omogućili svojim korisnicima najbolje iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i dodacima - XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koje vrste sadržaja.

Logitech C922 Pro Stream Web kamera biće dostupna i u regionu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 100 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS