• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popularnost Galaxy S7 telefona raste

Autor mondo.rs

Izgleda da Samsung, ipak, ima vernije korisnike, nego što su neki mediji predviđali.

 Popularnost Galaxy S7 telefona raste Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Od kad traje priča sa topljenjem baterija Note 7 fableta, koji je povučen iz prodaje i čija je proizvodnja prekinuta, strani IT i dnevni mediji uglavnom pišu o poljuljanoj Samsung reputaciji i slabljenju imidža brenda. Ovih dana se može pročitati zaista svašta - od toga da će Samsung izgubiti milijarde dolara (što i nije toliko nelogično), preko toga da će korisnici teško preći preko svega, do toga da će Samsung imati problema da nastavi da radi kao što je do sada.

Izgleda da su korisnici odaniji Samsungu više nego što su mnogi mislili…

Prema poslednjim izveštajima, nakon što je Galaxy Note 7 počeo da se topi i povučen je iz prodaje, raste potražnja za Samsung Galaxy S7 uređajima.

Kako su vlasnici Note 7 uređaja prinuđeni da ih vrate, oni od ponuđenih opcija uglavnom biraju da ostanu sa Samsung Galaxy S7 smartfonom (jednim od dva modela), i to u 90 odsto slučajeva! Ovo je za PhoneArena i DigiTimes sajt potvrdio tajvanski izvor, koji je naveo da je slična situacija i u drugim delovima sveta, uključujući SAD.

Ovo je sjajna vest za Samsung, ali i za celo tržište, koje, izgleda, ne reaguje ishitreno i pokazuje znake zrelosti, odnosno da je spremno da pruži novu šansu. Ipak, bilo bi loše za sve da jedna tako velika kompanija lako izgubi poverenje korisnika, sigurni smo!

U Srbiji vlasnici Note 7 imaju dve opcije - da im se vrati novac ili da uz nadoknadu razlike u ceni zamene taj uređaj za Galaxy S7, S7 edge ili bilo koji drugi Galaxy smartfon. Sve detalje o tome naći ćete u Samsung Srbija zvaničnoj Note 7 objavi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS