• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Munja (nebeska) od telefona! (FOTO)

Autor mondo.rs

Ako ovo ne pogodi korisnike - ne znamo šta će!

Iako se malo šalimo i u naslovu i u podnaslovu, zaista je krajnje vreme da HTC krene napred! Nakon odličnog (i skupog) HTC 10, prelepog (i skupog) One A9 i modela Desire 10 Lifestyle (čiju cenu još čekamo), došao je red na HTC Bolt model.

Iako je Bolt po izgledu "pljunuti" HTC 10, on je, zapravo veći - ima Full HD ekran dijagonale 5.5 inča (14 centimetara), 3 GB RAM + 64 GB interne memorije sa microSD proširenjem, ali i Android Nougat 7.0 i HTC Sense korisničko okruženje na Androidu, objavio VentureBeat.

Pogledajte HTC Bolt iz svih uglova (uživo):

HTC Bolt je zanimljiv i pri pogledu na muziku, nešto u čemu je HTC uvek bio #1 - ima samo jedan donji zvučnik, ali je podržan HTC BoomSound, koji se aktivira samo sa slušalicama. Takođe, HTC Bolt nema 3.5 mm audio ulaz, baš kao što ga nema ni iPhone 7 ili novi Motorola smartfon. Telefon umesto toga nudi USB Type-C sa Fast Charge punjenjem baterije.

Kamera ima neobičnu rezoluciju od 18 megapiksela, veliko sočivo sa f/2.0 aparaturom, kao i mogućnost snimanja 4K videa. Ovo otkriva da će CPU i GPU biti moćniji, jer da nije tako 4K sigurno ne bi bio na listi, ali zasad ne znamo koju vrstu i jednog i drugog će Bolt doneti.

HTC Bolt biće najavljen do kraja meseca i biće dostupan svuda u svetu. Cenu ćemo saznati na dan premijere i NADAMO SE (zaista se nadamo!) da će biti sjajna!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS