• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon koji jednostavno RADI: Sony Xperia E5 test

Autor mondo.rs

Sony Xperia E5 je novi model na tržištu Android telefona srednje klase i jedna od najpovoljnijih mogućnosti za ulazak u svet Sony Xperia.

 Telefon koji jednostavno RADI: Sony Xperia E5 test Izvor: mts

Dizajn Sony Xperia E5 je neupadljiv i skromniji u odnosu na ostale članove porodice Xperia. Plastično kućište i izostanak metalnog Power tastera ostavljaju utisak decentnosti i jednostavnosti.

HD ekran je dijagonale 5 inča i otporan je na ogrebotine. Podržava Android 6.0 Marshmallow operativni sistem sa Xperia User Interface-om i  radi na Quad-Core procesoru Mediatek MT6735. Ima 1,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koja može da se proširi do 200 GB. Baterija je integrisana i sa svojih 2300mAh pripada srednjoj klasi.

Uređaj podržava 4G, ima ugrađeni FM-radio i NFC koji se retko sreće kod telefona ovog ranga.

Sony Xperia E5
Izvor: mts Tvoj svet.

Sony svoju visokokvalitetnu audio tehnologiju ugrađuje i u smart telefone, koji su zbog toga veoma cenjeni i poželjni. Uz telefon idu i slušalice odličnog kvaliteta, što nije uobičajeno za ostale proizvođače. Moći ćete u potpunosti da uživate u muzici koju volite, ali ne treba zanemariti ni ostali multimedijalni sadržaj koji će vam biti dočaran na pravi način.

Fotografisanje nikada nije bilo brže i jednostavnije. Glavna kamera od 13MP, sa LED blicem, autofokusom i otvorom blende f/2.0 je laka za korišćenje i, istovremeno, inteligentna. Raspolaže automatskim prepoznavanjem motiva, što se ogleda u većem kvalitetu snimaka. Prednja kamera od 5MP ima otvor blende f/2.4 i daje selfi fotografije veoma dobrog kvaliteta.

Sony Xperia E5 je pouzdan uređaj sa tradicijom i solidnim hardverom. Slogan proizvođača ''jednostavno radi'' dovoljno govori, pa slobodno možete da izaberete između modela u beloj ili grafitno crnoj boji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS