• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber ne radi i baguje? Uradite ovo!

Autor mondo.rs

Ako vam je Viber aplikacija nakon ažuriranja prestala s radom ili delimično ne radi, ovo je rešenje!

 Viber ne radi i baguje? Uradite ovo! Izvor: Viber/MONDO portal.

Poslednja verzija Viber aplikacije donela je u Srbiju Javne naloge, kačenje omiljenih kontakata na vrh aplikacije, kao i naprednije prosleđivanje poruka na više adresa. Sve o tome pisali smo vam u poslednjoj Viber objavi, a čitaoci su nas zatrpali komentarima da mnogima nakon ažuriranja na novu verziju aplikacija Viber radi delimično ili ne radi uopšte.

Zašto Viber ne radi od telefona do telefona razloga može biti „mali milion“, ali univerzalno rešenje koje je dostupno svima je - reinstalacija aplikacije, što su preporučili i korisnici koji su imali probleme nakon ažuriranja na poslednju dostupnu verziju Viber aplikacije.

Ali, ne brinite, nećete izgubiti ništa, osim 10 minuta svog vremena. Pre nego što reinstalirate aplikaciju napravite „bekap“ tj. rezervnu kopiju podataka. Korak po korak Kako sačuvati Viber poruke zauvek, zajedno sa galerijom slika opisali smo vam na linku. Uradite to prvo, a onda otiđite do Viber aplikacije, zadržite je i prevucite do kante za otpatke kako biste je obrisali.

Nakon toga preuzmite Viber opet na telefon i vratite sve obrisane razgovore i liste poziva, dok će kontakti biti prebačeni nakon prve sinhronizacije aplikacije, nakon što je instalirate.

Imate dodatna pitanja? - komentari su vaši, mi ćemo učiniti svoj deo, a vi, ako imate dodatne savete i smernice pišite zbog drugih čitalaca, bićete to sjajna pomoći svima!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

S7

Nikakvih problema od kad koristim Viber. Savet- promenite telefon.

RECENZIJE

TIPS & TRICKS