• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Windows 10 ukida automatsko ažuriranje?

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Biljana Stojković

Strani IT mediji pišu o toj opciji s velikim uzbuđenjem, a i mi bismo voleli da se to desi!

 Windows 10 ukida automatsko ažuriranje? Izvor: MONDO portal

Iskreno, znate li koliko nam se puta desilo da na otvorenom putu, između radnog mesta i kuće, dok redovno radimo, desi da Windows 10 "posrče" internet pune brzine uključen u paket s našim brojem?! Nebrojeno puta! Zapravo, i ovaj mesec nije izuzetak, jer čekamo smenu, da opet dobijemo internet pune brzine, pošto smo 10 GB za mesečni protok iskoristili tj. "pojeo" ga je automatski Windows Update, pa kumulativna mesečna ispravka, pa još jedan Insider build, koji su se svi "desili" na otvorenom...

Izgleda da ćemo i mi, a i vi moći da odahnemo, jer Microsoft s nekom od sledećih nadogradnji želi da onemogući automatsko ažuriranje Windows 10 sistema, što je jedna od najvažnijih zamerki mnogih na ovaj operativni sistem.

Na osnovu opcija ispod haube upravo procurelog Windows 10 Creator Update build-a čini se da ćemo na proleće moći da odložimo Windows 10 ažuriranja za do 35 dana, ako tako odlučimo ili izvršimo ažuriranje onda kad nama to bude odgovaralo.

U javnost je procureo build 14997 koji nikad nismo trebali da vidimo i koji čak ni Windows Insider članovi nisu trebali još uvek da dobiju, pa nije sigurno da li će ova opcija ikad stići na Windows 10 računare, ali vest koju je objavilo nekoliko IT medija o tome je napravilo pravu buru oduševljenja korisnika na internetu!

Pa, ostaje nam da se nadamo i što manje otvaramo računare na mobilnoj vezi, dok se ne desi ova opcija. Zvuči šašavo, ali je zaista tako, posebno ukoliko ste Insider, pa često dobijate Windows 10 Update-e koje ne možete da kontrolišete. Ah, muke nas IT novinara ;) …

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS