• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imaće GIGANTSKI ekran u kompaktnom kućištu (FOTO)

Autor mondo.rs

Cure informacije o jednom od najjačih telefona do sada, cure non-stop...

 Novi Samsung Galaxy S8 Izvor: YouTube/MONDO portal

Samsung Galaxy S8 samo što nije. Upoznaćemo ga u februaru ili u aprilu, na MWC 2017 sajmu ili na posebno organizovanom događaju, poput ovog (avgust 2016).

 Ali, pošto ne znamo kad će Galaxy S8 stići, pređimo na ono što je procurelo o ovom telefonu. Ovog puta pričamo o dimenzijama telefona, nacrtima i ekskluzivnoj komparaciji, koje je sve GSMArena objavila na svom sajtu.

Poredeći navodne, procurele i nepotvrđene dimenzije Samsung Galaxy S8 telefona, dolazimo do zaključka da su oni jedva veći od Galaxy S7 modela, ali da imaju znatno veće ekrane. Svi vole veće ekrane, nema zbora, zato Samsung to i radi (ako se neko još uvek pita čemu svi ti ogromni displeji). Primetićete da se veći model zove Samsung Galaxy S8 Plus, dok je manji model samo Samsung Galaxy S8. Kao što smo ranije i rekli - edge se izbacuje iz naziva.

Dakle, dimenzije Samsung Galaxy S8 uređaja su 140.14 x 72.20 x 7.30 milimetara i kamera jedva da štrči iz kućišta, a umesto 5.2 inča, koliko je imao S7, novajlija će imati 5.7 inča ekran (što sad ima Galaxy S7 edge). Dimenzije Samsung Galaxy S8 Plus fableta su 152.38 x 78.51 x 7.94 milimetra. Njegova veličina ekrana je neverovatnih 6.3 inča ili u centimetrima 16!

Vidimo i da je Samsung odabrao stari microUSB 2.0 port, što je donekle razumljivo, jer je za novi USB Type-C potrebno više mesta u unutrašnjosti telefona.

Sve u svemu - jedva čekamo MWC da vidimo hoćemo li prisustvovati premijeri ovih, pretpostavljamo, neverovatnih telefona!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS