• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Play Media Day 19. maja u Banjaluci

Autor mondo.ba

Drugi po redu Play Media Day održaće se 19. maja u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci gdje će se na jednom mjestu okupiti regionalne kompanije, agencije i medijske kuće.

Tokom posebno osmišljenog interaktivnog događaja, prisutni će imati priliku da saznaju nove trendove, zanimljive i korisne informacije iz oblasti kreativne industrije, marketinga i medija, da se povežu, ostvare saradnju, steknu nova prijateljstva i sjajno se zabave. Ovaj događaj će promovisati Banjaluku kao još jedan od centara regionalne kreativne industrije, ali i njene turističke potencijale.

Iz banjalučke kreativne agencije Play Team, koja je organizator ovog jedinstvenog događaja, ističu da je interesovanje učesnika i posjetilaca već veliko, iako promotivna kampanja zvanično još uvijek nije počela. Trendovi u oblasti digitalnih medija, PR-a i kreativne industrije se veoma brzo mijenjaju. Imajući u vidu tu činjenicu i željni novih znanja i ideja, Play Team je u aprilu 2016. godine organizovao događaj koji je podrazumijevao regionalnu razmjenu znanja, vještina, iskustava i najboljih praksi.

„Prvo izdanje Play Media Day bilo je zatvorenog tipa, te namijenjeno isključivo saradnicima i partnerima Play Team agencije, kao i predstavnicima medija. Odlične reakcije posjetilaca, predavača i medija, pokazale su da smo na pravom putu, te da je Banjaluci zaista neophodan ovako značajan događaj. Gosti i predavači nisu krili zadovoljstvo što se i Banjaluka našla na mapi atraktivnih lokacija za ovakvu vrstu događaja, koji su odavno praksa u regionu. Ova činjenica je naš entuzijastični tim motivisala da realizujemo Play Media Day 02", poručuju organizatori.

Dodaju da je mjesec maj idealan period za realizaciju dodatnih interaktivnih sadržaja za posjetioce i oko samog konferencijskog prostora. Jedinstvena lokacija tvrđave Kastel u kombinaciji sa proljećem, zanimljivim predavanjima i radionicama, kao i dodatnim sadržajima, oduševiće domaće i regionalne posjetioce, obećavaju organizatori.

Glavna poruka događaja je: „Komunikacija je beskonačna!“ Više informacija o predavačima i programu biće dostupno u narednom periodu.

Kotizacije za sve zainteresovane učesnike će biti dostupne od 1. februara, uz poseban popust za najbrže, dok je broj mjesta ekskluzivan i ograničen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS