• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google, Xiaomi, pa Facebook: Hugo zna!

Autor mondo.rs

Nadamo se da će mu život biti lepši, jer - to je hteo! Ili je samo napisao reda radi…

Hugo Bara je podigao Android na noge, učinio ga ovim što je danas, napustio ga u momentu njegove nezadržive ekspanzije i otišao u Xiaomi. Xiaomi je transformisao za manje od četiri godine od autsajdera u jednog od najozbiljnijih smartfon proizvođača, a onda je rešio da „povuče ručnu“.

Pre samo tri dana na svom Facebook profilu oprostio se, bukvalno, od svih nas, rekao da napušta Xiaomi, jer ne može da izdrži pritisak, da mu je potreban život, prijatelji, druženje, ali i da je posao ozbiljno počeo da mu ugrožava zdravlje. Treba mu pauza…

Hugo Bara, Xiaomi.
Izvor: Promo/Xiaomi

I onda, bum! Eto Huga Bare u Facebook timu, i to na vodećoj poziciji za razvoj virtuelne realnosti u okviru Oculus ogranka, koji je Facebook pripojio sebi ne tako davno.

Dolazak na čelnu poziciju svih Oculus i poslova sa virtuelnom realnošću Huga Bare objavio je Mark Cukerberg, sa kojim se Bara sreo u virtuelnoj realnosti, pošto je nekadašnji Xiaomi „vođa“ još uvek u Kini.

Izgleda da se Bara vrlo brzo oporavlja, jer šta bismo drugo mogli da kažemo :)

Sigurni smo da će Hugo Bara napraviti odličan posao, kao i sa Android i Xiaomi pričama, u to ne sumnjamo… Kad malo bolje razmislimo - i Samsung će imati koristi od Bare, jer najpoznatiji proizvođač telefona sarađuje i sa Facebook i sa Oculus timom na razvoju svojih Gear VR naočara i sadržaja, a uskoro ćemo upoznati nešto sasvim novo. Pitamo se šta...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS